Tekil Mesaj gösterimi
  #1  
Alt 12 August 2009, 09:36
Nixie Nixie isimli Üye şimdilik offline konumundadır
sevqi emektir.. emekSe vazqeçmiCek kDr ama.. özqür ßırakaCak kDr sevmektir..
 
Kayıt Tarihi: 7 May 2009
Mesajlar: 13,636
Konular:
Aldığı Beğeni: 0 xx
Beğendiği Mesajlar: 0 xx
Standart Frontlines: FOW Türkçe Yama 1.0

Frontlines: Fuel of War [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]u için hazırlanan ve çok büyük oranda Türkçe çeviri sağlayan yama dosyasıdır. Tek yapmanız gereken indireceğiniz paketteki kuruluma [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]un ana klasörünü belirtmektir.



KURULUM ŞİFRESİ: Kurulum şifresini
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]
üreticinin sitesine üye olduktan sonra alabilirsiniz.




[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] günümüzden başlayıp ileri zamanlara kadar uzanan bir dünyalar savaşını konu alıyor. Canlandırdığımız cephe Avrupa ülkelerini (buna Türkiye'de dahil) kapsıyor. Düşman ise başta Rusya ve Çin olmak üzere çeşitli doğu ülkelerini kapsamakta. Görevimiz bu düşman ittifakı ile Asya ve Avrupa'da birçok bölgede savaşmak ve onları etkisiz hale getirmek.



Ülkemizde kotalı ADSL sistemi yaygın olduğu için [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]un yamaları hakkında bilgi sahibi olmanız uygun olacaktır.



FFOW 1.1.0 YAMA = 272 MB

FFOW 1.1.1 YAMA = 70 MB

FFOW 1.2.0 YAMA = 960 MB

FFOW 1.3.0 YAMA = 930 MB

Bu türkçe yama [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]un 1.1.0, 1.1.1, 1.2.0, 1.3.0 yamaları kurulu sürümüne uygun üretilmiştir.



Eğer yama boyutlarını büyük buldunuz ise sadece 1.1.0 yama kurulu FFOW [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]u için türkçe yamamızı deneyin.






[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]
Alıntı ile Cevapla