Tekil Mesaj gösterimi
  #2  
Alt 11 November 2008, 22:21
ceyLin ceyLin isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Senior Member
 
Kayıt Tarihi: 21 September 2008
Mesajlar: 15,180
Konular:
Aldığı Beğeni: 0 xx
Beğendiği Mesajlar: 0 xx
Post Cevap: Moda Önerileri ..

Manolo Blahnik, Jimmy Choo ve Prada gibi trend-setter isimler, bu sezon yine ayakkabı modasına yön verdiler. Prada karşımıza bambu dolgu topuklarla çıkarken, Alexander Mc Queen denim kumaştan yapılmış halat ipli sandaletleriyle sektörüne damgasını vurdu.

2006 İlkbahar/Yaz sezonu platform topuğun ve rugan ayakkabının geri dönüş yılı olarak kabul edilebilir. Bazı platformlar ince topuklu iken, bazıları ise daha kaba ve boydan boya dolgulu. Metalik rengi çok popüler olacak dolgu topuklu sandaletler, rahatlık açısından sıkça tercih edilecek bir alternatif olacak.

Dolgu topuğun yanı sıra sezona iz bırakacak bir diğer ayakkabı modeli de, düz bale ayakkabıları, yani babetler. Elbise ve eteklerle tercih edilebilecek “ballerina pumps”, burnu açık olarak da kendini gösterecek.



Çok canlı renk alternatiflerini de göreceğimiz bale ayakkabılarının üzerlerinde, kontrast renkte fiyonk ve aksesuarlar kullanılmış. Düz ayakkabı giyemeyenler için 2 cm gibi kısa topuklularını da bulmak mümkün olacak.

Romalılardan esinlenerek tasarlanmış “Gladiator” denilen terlikler, klasik “flip-flop” diye adlandırılan sıradan parmak arası terliklerden daha detaylı olarak geçen sezon da karşımıza çıkmıştı.


Bu sezon da metalik renkte, boncuklu, taşlı ve birçok farklı detayla yeniden vitrinleri süsleyecek.

Ayakkabılar derinin yanı sıra kumaş olarak da desenli ve düz renkte karşımıza çıkacak. Rugan ayakkabı da, çantasıyla takım olarak 10 seneden sonra geri dönüş yapacak.







Abbate, babalarını örnek alan, onlarla tatlı bir rekabet içinde olan oğullara, Babalar Günü’ne özel bir hediye seçeneği sunuyor. Onlara babalarının gömleğinin yanında, babalar günü için özel olarak hazırladığı 2-12 yaş grubu erkek çocuklarına özel gömlek koleksiyonundan şık bir gömlek hediye ediyor.

Babalar Günü hediyesi olarak Abbate gömlek alanlara, koleksiyondan seçecekleri bir çocuk gömleğinin hediye edileceği bu özel kampanyada, baba-oğul gömlek setleri 79.5 YTL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Sınırlı sayıda gömleğin yer aldığı “Tatlı Rekabet” Babalar Günü Kampanyası, 1 Haziran’da başlayacak ve 19 Haziran’a kadar devam edecek.
Alıntı ile Cevapla