Tekil Mesaj gösterimi
  #4  
Alt 11 November 2008, 22:22
ceyLin ceyLin isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Senior Member
 
Kayıt Tarihi: 21 September 2008
Mesajlar: 15,180
Konular:
Aldığı Beğeni: 0 xx
Beğendiği Mesajlar: 0 xx
Post Cevap: Moda Önerileri ..

Adv İlkbahar-Yaz 2006 koleksiyonu; 1950-1960'lı yılların Güney Fransa sahillerindeki romantik yazlardan esinlenerek oluşturulmuş.

Rengarenk çizgili trikolar, t-shirtler, naturel eskitilmiş gömlekler, renkli t-shirtler, Adv'ye özel armalı spor seriler, sade yıkamalı jeanler, kanvas ayakkabılar, plaj çantaları, şapkalar, serin yaz geceleri için montlar, Adv erkeğinin 2006 yazındaki tarzını yansıtacak. %100 koton trikolar, ince vual koton gömlekler, poplin yıkamalı gömlekler, %100 ketenler, yazın sıcak günlerine özel olarak hazırlanmış. Koleksiyonda ayrıca, leke ve su tutmama, çabuk kuruma ve kolay ütülenme özelliklerine sahip “Smart Fabrics-Akıllı Kumaşlar” da kullanılmış.

Krema, kelly yeşili, çilekli dondurma, turuncu alarm, lavanta, sky blue, limon, mint, marine lacivert, vanilya beyazı ve çimen yeşili, koleksiyonda sıkça kullanılan renklerden bazıları.




SWATCH 2006 İLKBAHAR / YAZ TAKI KOLEKSİYONU

2000 senesinden beri Swatch Bijoux adı altında her sene 2 defa yenilenen koleksiyon yenileyen Swatch, 2006 İlkbahar Yaz koleksiyonunu piyasaya sundu..

Farklı renkler ve high-tech malzemelerin kullanıldığı koleksiyonda, çin ve japon esintilerinin yanı sıra pembenin tonları ve paslanmaz çelik bir arada kullanılmış...










Alıntı ile Cevapla