Tekil Mesaj gösterimi
  #5  
Alt 11 November 2008, 22:22
ceyLin ceyLin isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Senior Member
 
Kayıt Tarihi: 21 September 2008
Mesajlar: 15,180
Konular:
Aldığı Beğeni: 0 xx
Beğendiği Mesajlar: 0 xx
Post Cevap: Moda Önerileri ..



Vero Moda, İskandinavya ve Doğu Avrupa modasından ilham alıp, etnik çizgilerin hakim olduğu yepyeni bir koleksiyon hazırladı. Çiçek desenleri, çapraz dikişleri, büzgülü modelleri ve giysileri süsleyen dekoratif kurdeleleri ile Vero Moda’nın yeni koleksiyonu; pamuklu, dantel ve ipek gibi kaliteli kumaşları ile de tarihin mistik havasını giysilerinize taşıyor.

Vero Moda’nın etnik çizgilerle bezenmiş 2005 Yaz Koleksiyonu; Urban Feminine, Urban Jean ve Urban Leisure olmak üzere 3 ana tema altında toplanıyor.

Urban Feminine- Göz alıcı güzellik!
İlkbaharın romantik dokunuşları Vero Moda’nın Urban Feminine tasarımlarına pamuklu ve dantel kumaşlarla geliyor. Koleksiyonda uzun etekler, ince t-shirtler, çingene etekler, tunikler ve ince hırkalar dikkat çekiyor. Beyazların ve pastel renklerin ağırlıkta olduğu tasarımları, boyunları süsleyen şık kolyeler tamamlıyor.

Urban Jean -Rengarenk moda!
Urban Jean Koleksiyonu’nda yüksek belli, çok cepli pantolon ve etekler, bol elbiseler, asker ceketleri ve şortlar ağırlıkta.Etnik çizgileri taşıyan harika t-shirtleri şık bir jean pantolon veya jean etek ile kombinleyebilirsiniz.

Urban Leisure- Rahatına düşkün olanlara!
Vero Moda’nın Urban Leisure Koleksiyonu, 2005 yazında her şeyden önce rahatlığın tadını çıkarmak isteyenler için birebir.


Doğal renklerin hakim olduğu koleksiyon, şıklıktan vazgeçmeden rahat ve özgür hissedebileceğiniz modellerle dolu. Doğal yeşil tonlarının, pembelerin ve mavilerin hakim olduğu koleksiyonda bol pantolonlar, tunikler, polo t-shirtler ve bol etekler öne çıkıyor!

Vera Moda, Tepe Nautilus’ta, Maltepe Carrefoursa Park’ta ve Bursa Carrefoursa’da yer alıyor.







Alıntı ile Cevapla