Tekil Mesaj gösterimi
  #5  
Alt 28 August 2009, 13:57
ELçiN ELçiN isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Senior Member
 
Kayıt Tarihi: 13 February 2009
Mesajlar: 16,052
Konular:
Aldığı Beğeni: 0 xx
Beğendiği Mesajlar: 0 xx
Standart Cvp: Yildizlar&NEPTÜN

NEPTÜN
Neptün esin gezegenidir. Venüs’ün ileri seviyedeki hali olan Neptün güzellik kavramını daha yüksek ve spiritüel seviyeye getirir. Rüyalar, hayaller, bilinçaltı, yanılsama, fantazi, sihirli ve büyüleyici her şeyin yöneticisidir.

Neptün, sezgileri güçlendirir ve derin merhameti öğretir. Çoğu zaman sırf iyilik olsun diye ya da başka birini sevdiğimizden kendi ihtiyaçlarımızdan fedakarlık yapmamızı ister.

Neptün dokunduğu herhangi bir gezegeni arındırır, temizler ve saflaştırır. Bu gezegenin kabalığa hiç tahammülü yoktur. Son derece duyarlı olan Neptün, inceliklerin farkına varmamız için bizi rafineleştirir ve içimizdeki sanatçı yönü ortaya çıkarır. Fotoğraf, film, bale, dans, müzik, resim ve şiir gibi tüm görsel iletişim sanatlarını yönetir.

Neptün aynı zamanda denizi ve suyun her formdaki halini temsil eder. Yağmur, buz ve tüm sıvıları ve alkollü olanlar dahil her çeşit içeceği yönetir. Neptün aynı zamanda ilaçları ve uyuşturucu maddeleri yönetir – hem bize zarar verenleri, hem de iyileşmemizi sağlayanları.

Neptün Sis Gezegeni olarak bilinir. Günlük hayatın gerçeklerinden kaçmamız, hayaller ve ideallerle dolu bir dünyaya girmemiz için bizi teşvik eder. Sınırları aşmamız ve her türlü kısıtlanmayı reddetmemiz için bizi zorlar.

Ama Neptün gerçeği saptırdığı ve algımızı bulanıklaştırdığı için bazen durumları karmaşık hale getirir ve gerçeği anlamızı zorlaştırır. Neptün kendimizi kandırmamıza ya da başkaları tarafından kandırılmamıza, yanlış anlamamıza ya da yalış anlaşılmamıza sebep olur. Göz kamaştıran ve ihtişamlı olan şeyleri temsil eder ama Neptün’ün görüşlerinin hepsinin gerçekçi olmadığını aklınızda tutmalısınız. Katı gerçekleri önümüze koymak Satürn'ün görevidir. Neptün’ün görevi bize esin kaynağı olmaktır ve o da bunu çok iyi başarır.

Neptün Balık burcunun yöneticisidir. Zodyak’ı turlaması 146 yıl sürer ve her burçta ortalama on dört yıl kalır.
Alıntı ile Cevapla