Tekil Mesaj gösterimi
  #7  
Alt 28 August 2009, 14:06
ELçiN ELçiN isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Senior Member
 
Kayıt Tarihi: 13 February 2009
Mesajlar: 16,052
Konular:
Aldığı Beğeni: 0 xx
Beğendiği Mesajlar: 0 xx
Standart Cvp: Yildizlar&VENÜS

VENÜS
Venüs sevgiyi, gönlünüzü, aşk hayatınızı ve zevk aldığınız şeyleri yönetir. Bu dişi gezegen aynı zamanda, hediyeleri, güzellik, süs, moda ve sanatı yönetir. Venüs bir yıldız haritasında aynı zamanda “kadınların ilgi alanları ya da kadınlardan destek” olarak okunabilir. (Mars erkek karşılığı olacaktır.) Zerafet gezegeni Venüs, dünyayı daha çekici ve eğlenceli hale getirir. Venüs ile ilgili herkesi şaşırtan bir özellik daha vardır: Bir yıldız haritasında Venüs’ün yerleşimi, finansal açıdan güçlü bir avantaj, ödül ve maddi kazanç olasılığını da getirir.

Venüs güzel olarak kabul edilen her şeyi kapsar. Harika müzikler dinlemek, güzel yemekler yemek, hoş bir parfümden zevk almak, kaliteli bir şişe şarabın tadını çıkartmak ya da bir sanat sergisi gezmek için fırsatlar yaratır. Venüs sevgilinizi baştan çıkarmanıza ya da tensel deneyimler yaşamanıza yardım eder. Venüs olmasa idi dünya çok tatsız bir yer olurdu!

Venüs cazibeli, çekici ve açıktır ama hiçbir zaman agresif değildir. (Agresiflik Venüs’ün kozmik sevgilisi Mars’a ait bir özelliktir, birlikte harika bir çift olurlar!) Venüs isteklerini kaba kuvvet yerine, cazibesini kullanarak elde eder. Bazıları bu gezegenin zevklerine fazla düşkün olduğunu düşünürler, zira Venüs’ün etik ya da ahlağa fazla önem vermediği doğrudur. Bu görev, başka diğer şeylerin yanında adalet ve felsefeyi yöneten Jüpiter’e aittir. Bu tip eylemlerin yaratacağı sonuçları düşünmek ise karma ile ilgisi olan Satürn’e, kalmıştır. Gerçekleri ve verileri objektif bir şekilde analiz etmek Merkür’ün işidir. Diğer yanda Venüs sadece eğlenmek ister, o yüzden diğer gezegenlerin Venüs’ün aşırıya kaçmamıza neden olmasını engellemek için var olduklarını zannediyorum.

Merkür gibi Venüs de Güneş’e çok yakındır. Gerilemediği zamanlar bir burçta yaklaşık iki ya da üç hafta kalır; gerilediği zamanlarda ise beş ay kadar uzun bir süre kalabilir. Bu gezegen on iki burç etrafındaki turunu on hafta ile on iki hafta arasında tamamlar, bu süre geri gittiği zamanlarda uzayabilir. Venüs, Boğa ve Terazi burçlarının doğal yöneticisidir. Haftanın günlerinden cumayı yönetir.
Alıntı ile Cevapla