Tekil Mesaj gösterimi
  #8  
Alt 28 August 2009, 14:11
ELçiN ELçiN isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Senior Member
 
Kayıt Tarihi: 13 February 2009
Mesajlar: 16,052
Konular:
Aldığı Beğeni: 0 xx
Beğendiği Mesajlar: 0 xx
Standart Cvp: Yildizlar&JÜPİTER

JÜPİTER
Jüpiter neşeli, kısmetli, mutluluk, büyüme ve iyi şans gezegeni olarak bilinir. Aslında Jüpiter dokunduğu her şeyi genişletir. Jüpiter uzak görüş, inanç, iyimserlik, sadakat, özgüven ve bilgelik getirir. Bu finansal bir gezegendir, onun için Jüpiter’in yerleşimi iyi bir konumdaysa büyük bir servet getirebilir. Ayrıca inanılmaz şifa gücü, sağlık ve egzersizle elde edilen olumlu gelişmelerle bağdaştırılır.

Jüpiter uzay ve zaman içinde seyahat ederken nereye gitse, bu mucizeler gezegeni ziyaret ettiği evlere fırsatlar ve yararlar getirir. Jüpiter büyük ve geniş düşünmeniz için sizi cesaretlendirir. Bir Jüpiter ziyareti sonrasında kayda değer biçimde iyimserleşmek çok rastlanan bir durumdur.

Güneş sistemindeki bütün gezegenleri toplayın ve biraraya getirin. Jüpiter ile karşılaştırıldığında, Jüpiter fiziksel olarak bütün hepsinin toplamından büyüktür. (Güneş’i dışarıda bırakmanız gerekir zira Güneş gezegen değil yıldızdır ve çok büyüktür.)

Jüpiter, ziyaret ettiği evle ilgili alanlarda felsefe yapmamıza ve daha yüksek anlam ya da amaç bulmamıza izin verir. Çeşitli etik ve ahlaki kavramları incelememiz, felsefe yapmamız ve adalete ihtiyaç olup olmadığını araştırmamız için bizi teşvik eder. Ayrıca geniş ve dengeli üniversite eğitimi almanın değerini vurgular. Jüpiter burcunuzu ziyaret ettiği dönemler uzak yerlere seyahatler yapmak için harika bir zaman olarak kabul edilir ve önemli büyük bir yolculuk gerçekleşebilir.

Jüpiter Yay burcunun doğal yöneticisidir ve “sağlam kafa sağlam vücutta bulunur” klasik idealinin tipik bir örneğidir. Tıbbi astrolojide bu gezegen karaciğeri, kanı, damarları, kalça ve baldırları yönetir.

Alıntı ile Cevapla