Tekil Mesaj gösterimi
  #1  
Alt 12 November 2008, 17:44
eLanuR eLanuR isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Junior Member
 
Kayıt Tarihi: 1 September 2008
Mesajlar: 0
Konular:
Aldığı Beğeni: 0 xx
Beğendiği Mesajlar: 0 xx
Arrow Vodafone koltuğunu bir kadına bıraktı

Vodafone koltuğunu bir kadına bıraktı


Vodafone Türkiye’nin yeni CEO’su Serpil Timuray



[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]


Vodafone Türkiye’de Üst Yönetici (CEO) olarak Serpil Timuray atandı.

Vodafone’den yapılan yazılı açıklamada, halen Danone Türkiye Genel Müdürü olarak görev yapan Serpil Timuray’ın, 1 Ocak 2009 tarihinde Vodafone Grubu Orta ve Doğu Avrupa Bölgesi Direktörü ve Vodafone Türkiye CEO’su Ian Gray’den görevi devralacağı kaydedildi. Ian Gray, şunları kaydetti:

VODAFON'UN YENİ LİDERİ
"Vodafone olarak hızlı tüketim sektöründe engin deneyim sahibi, Türkiye pazarı ve tüketici beklentileri konusunda uzman bir liderin Vodafone’a katılıyor olmasından son derece memnunuz. Bundan böyle, Vodafone Grubunun global deneyiminin Türkiye;de uygulanmasında ve Türkiye'nin en iyi mobil operatörü olma yolunda bize Serpil Timuray liderlik edecek. Timuray’ın, marka yönetimi ve pazar liderliği konularındaki deneyimlerinin de Vodafone Türkiye’ye yeni bir bakış açısı ve yeni bir enerji getireceğine yürekten inanıyoruz."

Lise eğitimini Üsküdar Amerikan Lisesi ve Amerika’da North Carolina Asheville High School’da tamamlayan ve Boğaziçi Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunu olan Serpil Timuray, evli ve 1 çocuk annesi.
Alıntı ile Cevapla