Tekil Mesaj gösterimi
  #2  
Alt 13 November 2008, 12:15
ceyLin ceyLin isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Senior Member
 
Kayıt Tarihi: 21 September 2008
Mesajlar: 15,180
Konular:
Aldığı Beğeni: 0 xx
Beğendiği Mesajlar: 0 xx
Arrow Zanlılar Yakalandı!!!..

İşte Haberle İlgili Son Dakika!!!!

İki erkek kardeşi yakan katiller yakalandı!!..






İstanbul polisinden müthiş bir başarı daha... İstanbul Küçük Çekmece'de yakılarak öldürülen kardeşlerin katilleri bulundu. Katiller akraba çıktı.

İstanbul Halkalı Şehit Er Müslüm Zengin İlköğretim Okulu 6'ncı sınıf öğrencisi 12 yaşındaki Mehmet Kavaklı ve 5'inci sınıf öğrencisi kardeşi 11 yaşındaki Emre Kavaklı'nın cesedi yakılmış halde bulunmuş, 2 kardeşin boğulup öldürüldüğü saptanmıştı.





Kardeşlerin katillerin yakalandığı bugün ATV'de yayınlanan bir sabah programında son dakika olarak açıklandı.


Gelen ilk bilgilere kardeşleri yakanların iki kişi olduğu ve yakın bir akraba oldukları belirtildi. Dayı çocukları oldukları öğrenilen katil zanlılarının olayı para için yaptıkları öğrenildi.

Haberi alan aile canlı yayında sevincini, programın sunucusuna sarılarak ve Türk polisine dua ederek gösterdi.

Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatan polis, cinayetle ilgili aile yakınlarına yöneldi. Yapılan sorgulamalar neticesinde küçük çocukların babalarının dayısının oğulları İsmail Yıldız ve Dursun Ay gözaltına alındı.


Küçükçekmece'de öldürüldükten sonra cesetleri yakılmış halde bulunan Mehmet ve Emre Kavaklı kardeşlerin, akrabaları tarafından öldürüldüğü ortaya çıkarken, katil zanlılarının çocukları fidye için kaçırdıkları ve daha sonra korktukları için öldürdükleri ortaya çıktı. Katil zanlılarının öldürdükleri çocukların cenazesine katıldıkları öğrenildi.

Yaklaşık 10 gün önce Küçükçekmece Kayabaşı köyünde yanmış 2 çocuk cesedi bulunmuş, yapılan inceleme sonucunda cesetlerin Mehmet Kavaklı (12) ve Emre Kavaklı (11) kardeşlere ait olduğu belirlenmişti. Yapılan sorgulamalar neticesinde küçük çocukların babalarının dayısının oğlu İ.Y ve arkadaşı D.A gözaltına alındı.

Zanlıların çocukları fidye için kaçırdıkları ve daha sonra korktukları için öldürdükleri belirlendi. Misina ile bağladıkları çocukları D.A'ya ait servis minibüsüne bindiren katil zanlılarının çocukları önce öldükleri ve daha sonra tekrar servise bindirerek Kayabaşı'na götürüp yaktıkları öğrenildi.


Çocukları yaktıktan sonra tekrar minibüse binerek geri dönmeye çalışan İ.Y ve D.A'nın dönüş yolunda arabanın içinde buldukları çocuklara ait ayakkabıyı ise bir evin önüne attıktan sonra kaçtıkları belirlendi.
Çocukların yakıldığı yerde toplanan yakınları ise şahısların çocukların cenaze törenine katıldıklarını ve D.A'nın cenaze günü kendi minibüsü ile çocukların yakınlarını mezarlığa götürdüğünü söyledi. Olayı öğrenen çocukların yakınları, "Allah belalarını versin" diyerek tepki gösterdi.


Kaynak -->> Olay Haber

Alıntı ile Cevapla