Tekil Mesaj gösterimi
  #1  
Alt 12 September 2009, 09:46
EyşaN EyşaN isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Senior Member
 
Kayıt Tarihi: 27 August 2009
Mesajlar: 638
Konular:
Aldığı Beğeni: 0 xx
Beğendiği Mesajlar: 0 xx
Standart Parmak İziyLe ÇaLışan Motosiklet

Dünyanın en büyük çip üreticisi Intel, yüksek teknolojiyle donatılmış motosiklet üretti. Discovery Channel izleyicilerinin yakından tanıdığı Orange County Choppers ortaklığıyla tasarlanan motosiklet, sıra dışı özellikleriyle dikkat çekiyor. Bu motosikleti çalıştırmak için, parmak izinizi güvenlik taramasından geçirdikten sonra dokunmatik ekrandan "GO" tuşuna basmanız yeterli.

Intel ve Orange County Choppers ortak yapımı motosiklet, Intel'in quard-core işlemcileriyle donatıldı. Motor hacmi açısından da ileri boyutlara ulaşan 4 çift V-twin motorlu "Intel Choppers"ta, ayna yerine 2 açılı kamera kullanılıyor.

Ayrıca web browser gibi ilginç özelliklerin de eklendiği sıra dışı motorun en dikkat çekici özelliği, dokunmatik olarak çalışması. Motosikleti çalıştırmak için parmak iziniz güvenlik kontrolünden geçtikten sonra lcd panelden sadece "GO" tuşuna dokunuyorsunuz.

Ürettikleri işlemcilerin, bilgisayar dışında nasıl kullanıldığını göstermek için adeta şov yapan Intel, farklı motosikletiyle teknoloji düşkünlerini sevindirecek. Farklı alanlarda tasarladığı ürünleri farklı zamanlarda satışa sunan Intel, daha önce de mikroskop, toz geçirmeyen klavye, elektronik gitar yapmıştı.












Alıntı ile Cevapla