Tekil Mesaj gösterimi
  #10  
Alt 14 November 2008, 14:11
ceyLin ceyLin isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Senior Member
 
Kayıt Tarihi: 21 September 2008
Mesajlar: 15,180
Konular:
Aldığı Beğeni: 0 xx
Beğendiği Mesajlar: 0 xx
Arrow Cevap: Son Dakika! (+15) Bu çocuklar neden öldürüldü?


6 bin YTL için vahşet

2 kardeşi boğduktan sonra yakarak öldüren zanlıların ifadeleri polisleri bile hayrete düşürdü. Katiller, çocukları sadece 6 bin YTL için öldürdüklerini soğukkanlılıkla anlattı.



Küçükçekmece'de öldürüldükten sonra yakılan Emre (11) ve Mehmet Kavalı (12) kardeşlerin katil zanlıları akrabaları İsmail Y. ile Dursun A. tutuklandı. Zanlılar polise, vahşi cinayeti bütün ayrıntıları ile itiraf etti. Polisin titiz çalışması sonucu yakayı ele veren Dursun A. ve çocukların babasının kuzeni olan İsmail Y., 2 kardeşi fidye almak amacıyla minibüse bindirdiklerini söyledi. Çocukların, İsmail Y.'nin babaları Veli Kavalı'nın akrabası olması nedeniyle zanlılardan şüphelenmedikleri ortaya çıktı. 2 kardeşe önce ilaçlı meyve suyu içiren 2 zanlı çocuklar bayılmayınca misina ipi ile minibüs içinde boğarak öldürmüş, sonra cesetleri yakmışlardı.

Arazi sattırıp alacaklardı
Emre ve Mehmet'i babası Veli Kavalı ile aynı tekstil firmasında çalışan zanlı Dursun A. ve İsmail Y., polise fidye planlarını şöyle anlatı: "Kavalı ailesinin memleketlerinde arazileri olduğunu biliyorduk. Çocukları kaçırdıktan sonra, 6 bin YTL fidye isteyecektik. Baba Veli Kavalı'nın arazisini satıp fidyeyi ödeyeceğini düşündük. Çocukları bayıltmak için ilaçlı meyve suyu verdik. Ancak bayılmadılar. Telaşa kapılarak boğduk sonra da yaktık."

Alıntı ile Cevapla