Tekil Mesaj gösterimi
  #1  
Alt 11 October 2009, 11:00
Bilal Bilal isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Senior Member
 
Kayıt Tarihi: 10 October 2009
Mesajlar: 911
Konular:
Aldığı Beğeni: 0 xx
Beğendiği Mesajlar: 0 xx
Arrow Hani, Kurtlar Vadisi 'tu kaka' idi, şimdi neden 'efsane' oldu?

Hani, Kurtlar Vadisi 'tu kaka' idi, şimdi neden 'efsane' oldu?


Önceki hafta, medyanın 'işte bir lahana turşusu daha' dedirten hallerinden bir kaçını örneklemiştim. 'Basının çifte
standardı' idi başlık. Meğer bir vurunca, işiteceğim onlarca ah varmış. Okur da dertliymiş. Postalarıyla öyle bir gaz verdiler ki bana, 'medya dün ne dedi, bugün ne yaptı' diye derleyip tefrika halinde yayınlayayım diyorum. Sadece son 3 yılın malzemesiyle bile ciltler dolar. İşsiz kalırım o başka.

Buyurunuz, çelişkili ya da çıkara dayalı yayıncılığa bir yeni örnek daha; 'Kurtlar Vadisi', üç sezondur bir o kanala, bir bu kanala göz kırpıp en çok parayı bastıranla nikah masasına oturmayı sürdürdü ve şimdi yeni kanalında yeniden yayınlanmaya başladı.

Dizi önce, Doğan Grubu televizyonlarından birindeydi. O yıl Doğan Grubu'nun verdiği bütün 'Altın Kelebek Ödülleri'ni topladı. Ertesi yıl Show TV'ye geçti. Sen misin Show TV'ye geçen? Doğan Grubu'nun gazeteleri memleketteki her vukuatın sebebini Kurtlar Vadisi'ne yasladı. 'Gençleri teröre itiyor' dediler, her fırsatta 'RTÜK yasaklamalı' diye yazıp çiziktirdiler. Dizi, bırakınız Altın Kelebeği, bir teneke tırtıl dahi alamadı o yıl. 'Ödül gam değil de, bu nasıl tarafsızlık' diye sormuştuk o zamanlar. Bu dönem dizi yine kendilerine geçti ya, bütün karalamalar unutuldu. Düne kadar gençleri zehirleyen Kurtlar Vadisi, bugün 'efsane' oldu. 'Bomba gibi başlıyor' diye duyuruldu.

Hatta Kurtlar Vadisi'nin komple teorilerine kendilerini öylesine kaptırdılar ki, grubun gazetesine ait bir pazar ekinde dizinin sanal karakterleri sanki gerçekmiş gibi kocca bir sayfada halka daha da yakınlaştırıldılar. Abartının patolojik etkileri mi bu? Hani nerede kaldı dizinin silahçılığı, külahçılığı?


KURTLAR VADİSİ PUSU 67.BÖLÜMÜYLE 15 EKİMDE
STAR'TVDE
Alıntı ile Cevapla