Tekil Mesaj gösterimi
  #2  
Alt 4 December 2008, 11:13
HaZzAn HaZzAn isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Banned
 
Kayıt Tarihi: 26 September 2008
Mesajlar: 0
Konular:
Aldığı Beğeni: 0 xx
Beğendiği Mesajlar: 0 xx
Standart Cvp: Tüm cinsel uyarici bitkiler

Iktidarsizlik Bitkilerle careler

BİTKİ ÇAYLARI: Vücuttaki sıvıların akışını hızlandıran bitki çayları içilince, kan dolaşımı hızlanır tutkularda ve heyecanlarda artış olur. Enerji seviyesini de yükselten bitki çayları seks yaşamını canlandırır.



GİNSENG: Binlerce yıllardır Çin'de ilaç yapımında kullanılan ginseng; hormonal sistemi uyarır, erken yaşlanma sürecini yavaşlatır ve göz ardı edilemeyecek güçler verir.



REZENE: Bilinen en eski afrodizyaklardan olan rezeneden her gün bir parça alınması cinsel gücü artırır. Rezenenin tohumundan çay da yapılır.



LAVANTA: Salata ve yemek soslarına konan birkaç damla lavanta, seks hayatını güçlendirir.



KARANFİL TANESİ: Doğal afrodizyakların en güçlülerinden biri olan karanfil tanesi, yorgunluğa da iyi gelir



HAŞHAŞ TOHUMU: Cinsel performansı artırır



MELEKOTU: 18. Yüzyılda kadınların cinsel isteksizliğini iyileştirmede kullanılan melekotunun kökü, her zaman için kalp zayıflıklarını engelleyici etkiye sahiptir.



MİNE ÇİÇEĞİ: Mine çiçeğinin kıyılmış uçlarının, kaynatılması ya da şarabın içine batırılması organik tepkileri artırır. 1-3 m.kadar boydadır. Güneyde çok bol bulabilirsiniz. Bal verici nektarlı çiçekleri vardır. Kullanımda, yapraklarını ve çiçeklerini porselen veya emaye bir kapta demlenip günde 2 su bardağı içilebilir. Yaprak ve çiçekleri hoş kokuludur. Sonbaharda, böğürtlene benzer meyveleri vardır. Çok etkili bir afrodizyak bitkidir.
Aşağıdaki fotoğrafta Herbalist Atabay Güveloğlu Mine çiçeği (Lantana) ile.
Mine çiçeğini baharatçılarda bulamazsınız.Zira bu süs bitkisinin şifa etkileri henüz bilinmemektedir. Yazın taze olarak bir kaç yaprağını veyabir su bardağı kaynar suda demleyerek günde bir defa içebilirsiniz. Kış için, fazla egzoz dumanı olmayan tenha parklardan toplayarak gölgede kurutup kış boyunca kokulu bir şifalı bir çay olarak melissa, adaçayı, kekik çayları gibi kullanabilirsiniz.
Alıntı ile Cevapla