Tekil Mesaj gösterimi
  #4  
Alt 4 December 2008, 11:14
HaZzAn HaZzAn isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Banned
 
Kayıt Tarihi: 26 September 2008
Mesajlar: 0
Konular:
Aldığı Beğeni: 0 xx
Beğendiği Mesajlar: 0 xx
Standart Cvp: Tüm cinsel uyarici bitkiler

ÇİKOLATA:İçinde magnezyum, fosfor ve kafein bulunduran çikolata, insanı mutlu eder, harekete geçirir ve güçlendirir.

FISTIK VE FINDIK: E vitamini içeren, insanı mutlu eden fıstık ile fındık, cinsel gücü artırır.

MUZ VE KABUĞU: İnsana kokusuyla bile mutluluk aşılayan muz, özellikle kabuğu ile pişirilirse cinsel gücü oldukça fazla artırır. (1999 da Posta Gazetesi'ndeki bir haber)



SARMISAK: İçinde sakkaroz, glikoz gibi karbonhidratlar ile protein, kalsiyum, fosfor, demir ve A, B, C vitaminleri bulunan sarımsak, cinsel gücü artırır.



ÇİLEK: Cilt sorunları için en iyi meyvelerden biri olan çilek, güçlü bir afrodizyaktır. İNCİR: Bronşit, öksürük ve boğaz ağrılarına çok iyi gelen incir, erkeklerin cinsel gücünü artıran çok güçlü bir afrodizyaktır.

ŞEFTALİ: A provitamini bakımından zengin olan şeftali, güçlü bir afrodizyaktır.

ARMUT: Çok az meyve asidi içeren ve organizmanın fazla suyunu alarak fazla yağları yok eden armut, güçlü bir afrodizyaktır.

MARUL: İçinde A, B, C, E vitaminleri, demir, kalsiyum, çinko, fosfor, iyot, sodyum gibi mineraller bulunan marul, az miktarda yenilirse cinsel gücü artırıyor. Ancak, fazla miktarda yenen marul da cinsel gücü azaltıyor ve uyku veriyor.

ANÇUEZ: Genellikle hamsi, bazen çaça, sardalya ya da tirsi balıklarından yapılan tuzlu ve yağlı balık ezmesi olan ançuez, cinsel gücü artırır.

HAVYAR: Balık yumurtası olan havyarın besin değeri çok yüksektir ve güçlü bir afrodizyaktır.



DOMATES: İçinde bolca A, B, C ve K vitaminleri bulunan domates, cinsel gücü artırır



SALATALIK: Gözler için çok yararlı olan (özellikle şiş gözlerin iyileşmesinde) salatalık, cinsel gücü artırır



SOĞAN: Güçlü antiseptik bir etkiye sahip olan soğan, cinsel gücü artırır.



ZENCEFİL: Yüzyıllardır duyguları harekete geçirmek için hazırlanan içkilerin karışımında kullanılan zencefil, insanı daha ateşli yapar. (Kanı sulandıran ilaç kullananların dikkatli olmaları gerekiyor. Ayrıca, fazla tüketildiğinde de bağırsakları rahatsız eder.)



ŞARAP: Güçlü bir antioksidan olan (sağlıklı dokuları ve hücreleri koruyucu maddeler içeren) şarap, az içilirse kalbe çok faydalıdır ve aynı zamanda güçlü bir afrodizyaktır.



TEMPO DERGİSİNİN BİR ARAŞTIRMASI

Hangi baharat, ot ya da kök cinsel performansı nasıl etkiliyor, nasıl hazırlanır, nasıl kullanılır?

Aşk bitkileri :Uzmanların verdiği bilgiye göre, dünyada yaklaşık 152 milyon erkek, tekrarlayan cinsel fonksiyon sorunları yaşıyor. Bu rakamın 2025'te 222 milyonu bulması bekleniyor. Bu nedenle insanlar, medikal tedavinin yanı sıra bitki ve bitkisel karışımlardan da medet umuyor. Hangi bitkinin neye iyi geldiğini araştırıp uzmanlarına sorduk.
Safran, çörekotu, kebabiye, ravent, kakule, tarçın, karanfil, kekik... Bunlar ‘padişah macununun’ içinde olmazsa olmazlar arasında yer alan 41 çeşit bitkiden sadece birkaçı. Pek çok bitkinin afrodizyak etkisi henüz bilimsel olarak kanıtlanmadı, ancak kanıtlanmış olanların sayısı hiç de az değil...

Bir zamanlar sözünün bile edilmesi ayıp olan ‘cinsellik’ artık dünyada olduğu gibi Türkiye’de de daha fazla konuşuluyor, insanlar cinsel sorunlarına çare arıyor, tedavi merkezlerine başvuruyor, uzmanların önerilerini dikkate alıyor. ‘Canavar’ gibi olmak için medikal tedavinin yanında bazı bitkisel karışımlardan da medet uman yüzlerce insan var. Birtakım bitkisel karışımların cinsel sıkıntılarda olumlu etki ettiğini söyleyen bilim adamları, ancak ciddi cinsel fonksiyon bozukluklarında mutlaka iyi bir tedavi merkezine başvurulması gerektiğini söylüyorlar. Peki bu bitkiler ne işe yarıyor? Bitkisel karışımlar ne zaman kullanılabilir?

İlişkiden 4 saat önce tüketin

Örneğin 41 çeşit baharat ve bitkiden oluşan bir karışım var. Bu karışım iyi bir çiçek balıyla karıştırılıp yenirse cinsel güç olumlu etkilenebiliyor. ‘Padişah macunu’ olarak bilinen bu karışımın içindeki en önemli bitkiler ise çörekotu, kebabiye ve ravent. Ancak bu bitkisel karışımlara arı sütünü de eklemek şart. Bir başka karışımın içinde ise safran, kakule ve arısütü var. Özellikle safran uyarıcı bir bitkidir. Bu karışım da çiçek balıyla karıştırılıp tüketilmeli. Bu bitkilerin bazıları acıdır. Bu nedenle bal, bitkilere tat verir. Ayrıca balla karıştırıldığında çok fazla konsantre de olmaz. Arı sütünün ise her karışımda olması şart. Bir de taze soğan önemli. Taze soğan ayrıca sperm sayısını da artırıyor.”

“Padişah macununun içinde mutlaka arı sütü olmalı. Arı sütü enerji verir, insanı dinç tutar. Doğal bir dopingdir. Bitkisel karışımı satın alırken insanların arı sütünü ayrıca alıp, evde kendilerinin karıştırmaları daha doğru. Çünkü pek çok satıcı ‘içinde arı sütü var’ diyor ama karışımın içinde arı sütü olmuyor. Bilinen ve güvenilir bir yerden satın almak çok önemli.”

Peki cinsel performansı etkileyen bu özel karışımların kullanım şekli nasıl? Uzmanlara göre aslında pek çok şifalı bitkiden oluşan bu özel karışımları sadece cinsel ilişkiden önce değil, sağlık açısından tıpkı vitamin alır gibi düzenli tüketmek daha doğru: “Bu karışımları sağlıklı yaşam açısından elma-armut yer gibi düzenli olarak, örneğin haftada bir kaşık tüketmeli. Sadece cinsel ilişkiden önce değil, bunu düzenli olarak kullananlarda zaten pek çok cinsel sıkıntı görülmüyor.”

Karışımın kullanım şekli ise çok önemli. Aldığımız bilgilere göre eğer düzenli olarak değil de, sadece cinsel ilişkiden önce bu karışımı almak istiyorsanız, ilişkiden yaklaşık 4 saat önce karışımınızı hazırlamak için ‘kolları sıvamalısınız’. Karışımın tüketim şekli de çok önemli. Yani bir kaşık ağza atıp, karışımı doğrudan mideye indirmenin kimseye bir faydası yok. “Bir kaşık bitkisel karışım ağza atıldıktan sonra şeker gibi emerek tüketilmeli. Bu şekilde tiroit bezleri harekete geçiyor. Tiroit bezleri vasıtasıyla da bitkilerin etkisi bütün vücuda kanalize oluyor

(Cinsel Performansı Olumlu Etkileyen Bitkiler)


Karışım, kan dolaşımını hızlandırıyor

Uzmanların söylediklerine göre bitkisel karışımlar, insanları öncelikle psikolojik açıdan olumlu etkiliyor. Karışımın içindeki bitkiler damarları genişleterek kan dolaşımının hızlanmasını sağlıyorlar. Bu da cinsel performansı olumlu etkileyen bir şey. Ayrıca bir de sinirler uyarılıyor, tiroit bezleri ve hormonlar da harekete geçiyor” diyor.

‘Padişah Macunu almak için ayda en az 100 kişi bir baharatçıya bile başvuruyor. Bu sayı aslında çok az. Çünkü Türkiye’de cinsel sorun yaşayan yüzlerce insan var. Hatta bazıları bitkilere değil, ciddi bir tedavi merkezine başvurmalı. Ama çoğu utanıyor, çekiniyor

Son yıllarda, İsrail’de olgun adamotu meyvelerinden hazırlanan bir içki yeni evli çiftlere pazarlanmaktadır. Adamotu bugün dahi Doğu Akdeniz ve Ortadoğu ülkelerinde aşk tılsımı ve uğur olarak taşınır. Milattan sonra 1. yüzyılda yaşamış olan Pedanius Dioscorides adlı ünlü hekim, yazdığı Materia Medica (Tedavi malzemeleri) isimli eserinde adamotu meyvelerinin şarapta bekletilmesiyle hazırlanan içkinin cinsel gücü arttırdığından bahseder. Kore, Çin, Japonya ve Kuzey Amerika’da yetişen ginseng bitkisi de Doğu Asya’da yüzyıllardır tonik ve uyarıcı olarak kullanılıyor. Ginseng bitkisinin de afrodizyak olduğuna inanılıyor. Kekik, maydanoz, adaçayı, biberiye, kişniş, kediotu ve menekşe de afrodizyak addedilir...”

Uzmanlar, bitkisel karışımların sadece strese ya da yorgunluğa bağlı hafif derecedeki sıkıntılarda işe yaradığını, ciddi bir sıkıntısı olanın ise mutlaka bir hekime başvurması gerektiğini tekrar tekrar vurguluyor. Uzmanların söylediklerine göre cinsel sorunlar ‘beyinde’ başlıyor. Yani insanın kafası rahat olmalı, psikolojik olarak da kendini cinselliğe hazır hissetmeli. Çiftler birbirlerini uyarmalı. Yanınızda ‘iştahınızı açmayan’ bir partner varsa, bitkilerin de pek bir yararını görmezsiniz.”
Alıntı ile Cevapla