Konu: Arda Turan

Tekil Mesaj gösterimi
  #1  
Alt 5 October 2008, 09:10
eLanuR eLanuR isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Junior Member
 
Kayıt Tarihi: 1 September 2008
Mesajlar: 0
Konular:
Aldığı Beğeni: 0 xx
Beğendiği Mesajlar: 0 xx
Arrow Arda Turan

Arda Turan (d. [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL][Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]) Türk o
9 yaşında [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]'da futbola başlamıştır. Burada top tekniği ve mücadeleci yapısıyla dikkat çekmiş ve 12 yaşında [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]'in beğenisi ile [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] altyapısına transfer edilmiştir. PAF takımında aralıksız olarak dört yıl forma giydikten sonra [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]'nin teknik direktörlüğü döneminde 2004-05 sezonunda A takıma alınmıştır. Bu dönemde forma şansı bulamamış ve kiralık olarak bir sezonluğuna [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]'a transfer olmuştur.
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]-[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] sezonunun sonunda Galatasaray'a geri dönmüş ve Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] karşısında ilk maçta iki gol bir asist kaydetmiştir.Ve dikkatleri üzerine çekti.
Kısa zamanda ilk 11'in değişmez ismi oldu.Şampiyonlar Ligi'nde [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] ve [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] karşısında çıktığı grup maçlarında [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] tarafından maçın oyuncusu seçilmiştir. Ancak Galatasaray'ın 3-1 mağlup olduğu Bordeaux maçında rakip oyuncu [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]'ye attığı kafa ile oldukça tepki toplamıştır.
Arda Turan üstün top tekniği ile dikkat çekmektedir.Sezon toplamda 34 maçta oynamış 7 gol atmıştır. Süper Lig'te 24 maçta 4 gol atmıştır.
Alıntı ile Cevapla