Konu
:
Yanlızlıktan kaçanlara
Tekil Mesaj gösterimi
6 October 2008, 06:33
eLanuR
Junior Member
Yanlızlıktan kaçanlara
Kahreden yanlızlığıma ağlıyorum şimdi.bazen türküler oluyor sevdalım
bazende o deliksiz uykularım...neden diye hep sormuşumdur aslında kendime.neden?insanlarımızın yanlız kalmak istemeleri
ya da istemeden kalmalarının nedeni...neden?haşa yanlızlık allaha mahsustur
biz sadece kendimizi yanlız hissettiğimizde yanlız oluruz
yada en azından öyle sanarız..
Mutlu bir kişinin yanlızlıktan korkutuğu gibi
acaba gülmeyi bile unutmuş biri için yanlızlık o kadarda korkutucumudur?fazla unutulmayan bir yüz gibi yüzüne vurur dimi!!!
Neden insanlar yanlız kalmak istemeyenler ve yanlızlığa mahkum edilenler diye ikiye ayrılır?buna itiraz etsekte bu böyle
kendimizi ^^ben böyle düşünmüyorum^^diyerek kandırmayalım
lütfen..!!peki siz ne tarafta olmak isterdiniz?bunun cevabını sizler gibi bende tahmin ediyorum...Peki hiç düşündünüzmü onlar neden bu kadar yanlız?neden böyle yaşamayı seçtiler?insanı mutlu eden bunca şey varken onlar neden bunlardan kopuk yaşıyorlar?Ben söyleyim!!Aslında hayatın bazı noktalarında kaybetmişlerdir beraberliklerini...yanlız yaşamaya iten bir şeyler vardır
ve böyle bir yaşamı kendilerine layık görmüyorlar.Keşke burdan hepsine seslenebilsem.
Şu bir gerçek:insanlar kalplerinde değil
beyinlerinde yanlızlığa mahkum ediyolar kendilerini..oysa kalplerine inseler
kendilerini mutlu eden o kadar çok şey vardır ki.ANILAR...İnsanın hem korktuğu hemde kaçtığı tek şey...işte anılarından kaçan insanlar
yanlızlığa kendilerini mahkum edenler...herşeyin güzel bir yanı vardır.bunu düşünerek yaşamak bence en güzel şeydir..bana sadece şunu demek düşer..
Anıların üzerini örteceğinize
onlarla beraber yaşamayı öğrenin!KAÇMADAN.....
eLanuR
Açık Profil bilgileri
eLanuR nickli üyeye özel mesaj gönderin
eLanuR nickli üyeye ait bütün mesajları arattır