Cvp: Ey Benim Yüceler Yücesi Rabbi'm
Herseyde ALLAHı görür olmusum..bi kedim var onu öyle seviyorumki kediyi severken ALLAHı söyle anıyorum: ALLAHımm şu kedimin üzerindeki tüyler adedince şükürler olsun sana..RABBİM diyorum:Sana İnanmayanlar Cıkmasın Cehenneminden..
Yaratılmıslara bakıpta ALLAHa inanmamak mümkün mü?ASLA!
Gecen gün kanala biri geldi.Ateistti galiba.dediki;ALLAH nerde hani gösterin, telefonu var mı sizde dedi(haşa) cocugu hemen attılar kanaldan tabii.
ALLAH NERDE BİLİYO MUSUN?
Gecen yıl ki kış ayındaydım..dersaneye gitmek üzre yola koyuldum hava buz gibi..
dersaneye yaklasık 200 metre falan kaldı ve bennim aklımda şu var:
Hani ALLAH istemezse birtek parmagımızı bile hareket ettiremeyiz derler ya.düşünüyorum dünyadaki milyarlarca insanın parmak hareketini aynı anda nasıl kontrol edersin EY HAKK?diyorum kendi kendime..
Vee ben 10 parmagımın 10unu da oynatmaya basladım yolun ortasında..ve içimden dua ediyorum ALLAHım bana bi sey göster ne bileyim su anda parmaklarımdan birine kramp falan girsin diyorum içimden.
HAŞA ALLAHın varlıgına ispat istemek diildi benim yaptıgım.sadece bişeyleri görmek istedim ALLAH benimle mi bilmek istedim..
VE o anda birden sag tarafımda önümde bi köpegin olduunu farkettim.köpek 20 metredir falan benimle yürüyodu saten koskocaman def gibi cok korkunc bi köpekk.
Ben Rabbimden bi ışık bekliyorum ve parmaklarımı hala oynatıyorum yola devam ediyorum.
Birden bire o köpek arkasını dönüp bana öyle bir baktı ki.Köpekle gözgöze geldim tam 1dk boyunca yolun ortasında oldugum yere cakılı kaldım.ben parmaklarımdan birine hareket izni vermez die düşünürken bir bakmısım 10 parmagımın onuda dimdik olmus kımıldamıyo ve o anda gözlerimden yas geldi kelime şahadet getirdim ve ihlası okudum..
dedimki
:Rabbim kudretine ispat olmaz sen TEKsin..Bana bunu yasattıgın için şükürler olsun sana..
ALLAH heryerde yeterki görmek iste..