Tekil Mesaj gösterimi
  #7  
Alt 21 December 2008, 22:21
ceyLin ceyLin isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Senior Member
 
Kayıt Tarihi: 21 September 2008
Mesajlar: 15,180
Konular:
Aldığı Beğeni: 0 xx
Beğendiği Mesajlar: 0 xx
Post Cvp: Küçük Kadınlar Fan Club

Elit İşcan ( Bilge ) Biyografi

Yüzlerce cocuk arasinda secilerek Reha Erdem`in Bes Vakit" filminde basrolü oynayan Elit Iscan, mimar bir baba ile bilgisayar programcisi bir annenin kizi. Iscan, ileride tiyatrocu olmak istedigini söyledi.

Adana Büyüksehir Belediyesi tarafindan bu yil 13 `üncü kez düzenlenen "Altin Koza Film Kültür ve Sanat Festivali" ödülleri iki hafta önce belli olmustu. Ve burada iki önemli ödül, hayatlari film setinde kesisen iki kücük oyuncuya gitti.

Canakkale`nin Kozlu Köyü`nde üc cocugun büyüme hikayesinin anlatildigi, Reha Erdem`in yönettigi "Bes Vakit" isimli filmin iki basrol oyuncusu, henüz 12 yasinda olmalarina ragmen, büyük bir basari elde etti. Ikisi de ilk oyunculuk deneyimlerinde, "Umut Veren Genc Kadin Oyuncu" ve "Umut Veren Genc Erkek Oyuncu" ödüllerine layik görüldü.

Ikisi de yüzlerce cocuk arasindan secilen Ali Bey Kayali ve Elit Iscan, yeteneklerinin önemli bir ödülle taclandirilmasindan dolayi duyduklari sevinci ise su sözlerle dile getirdi:

Ödül alacagimizi tahmin bile edemezdik. cok sevindik ve gurur duyduk!

"Bes Vakit" filmin 12 yasindaki iki basrol oyuncusu Ali Bey Kayali ve Elit Iscan`in ismi, bu yilki Altin Koza ödül listesinde yer aldi. Kimselerin tanimadigi bu iki kücük oyuncu, simdilik satir aralarinda kalan isimlerinin gelecekte diger oyunculara anilmasini cok istiyor.




Orjinal Boyutunda Açmak İçin ( 704x304 ve 309KB ) Buraya Tıklayın




Alıntı ile Cevapla