Tekil Mesaj gösterimi
  #3  
Alt 26 December 2008, 17:26
eLanuR eLanuR isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Junior Member
 
Kayıt Tarihi: 1 September 2008
Mesajlar: 0
Konular:
Aldığı Beğeni: 0 xx
Beğendiği Mesajlar: 0 xx
Standart Cvp: Düşüncenin Gücü

AMACLARA ULASMAK iCiN BES iLKE

Kendiniz icin ideal imaji belirleyin: Dusundugunuz inandiginiz ve guvenle beklediginiz seye mutlaka ulasirsiniz. inanmissaniz hicbir sey imkansiz degildir.

Amaclariniza sinir koymayin: Amaclarinizi yalnizca kendiniz yargilayabilirsiniz. Bu yargilamadan kacinin cunku kendinizi sinirlarsiniz. insanin kendini kucumseme egilimi vardir. insan olabileceginin otesini amaclamalidir.

Calismadan inanmak ise yaramaz: Calismadan amaclara ulasmak mumkun olmadigi gibi uretkenlikten uzaklastirir. inanc calismakla kusursuzlasir.

Dusuncelerinizi kendinize saklayin: Zihinsel imajinizi kendinize saklayin gerekeni yapin ve bekleyin. Kimseye birsey soylemeyin. Aldiginiz tepkilerle bir o yana bir bu yana savrulmayin.

Hedeften ayrilmayin: Dikkatinizi amaciniz uzerinde yogunlastirirsaniz bilincaltiniz ayrintilari halleder. Hayalinizi zihinsel olarak bitirin ve gerekeni tamamlayarak bekleyin. inandiginiz olcude sahip olursunuz.

Amaclarinizin envanterini tutunuz: insan gun boyunca dusunduklerinin toplamidir.

Kendini yonetme: Amaclarinizi yazin. Onlari gercekten istiyor musunuz. Amaclarinizi benimseyin. Amaclarinizin dunyada yasadigini hayal edin.

SiNiRSiZ FiKiR KAYNAGiNi KULLANMA

Gercek anlamda basariya ulasanlar sezgilerinin sesini dinlemeyi ogrenip onu izleyenlerdir.

Sezgiye guvenme: Sevgi kucuk beseri ben'imizi oradan cikardigimiz zaman ortaya cikan yuce ilhamdir.

Fikirler hic umulmadik anda cikar: Fikirler mucadeleden vazgectikten yari uykudayken ya da hayal kurarken ortaya cikmaktadir.

Yapici olma:

a)Dusunceleri bir noktada yogunlastirin. Hangi yone gideceginizi iyi belirleyin ve her seferinde tek bir fikri iceri alin.

b)Derinlemesine dusunmek aceleye gelmez. iyi sonuc almak icin projenizi bilincaltiniza tam anlamiyla yerlestiriniz.

c)Fikirler geldiginde yakalamaya hazir olun hemen not edin.

d)Simdi fikirlerinizi kullanmaya hazirsiniz. Fikirleri eleyerek dogrulari kaydedin.

Kendini yonetme: Ben de evrenin sirlarina ulasabilirim sonsuz bir kaynakla iliskideyim.

YAPiCi iMGELEMENiN GUCU

Dikkatimizi yogunlastirdigimiz seyi yapariz. Yapmamiz gereken bu yasayi bilmek ve etkin bir bicimde kullanmaktir.

imgeleme bizden onde gider: Arzuladigin ve dua ettigin ne olursa olsun inan ve senin olsun.

icimizdeki yasama yansir: insan uyum icinde yasamaya gayret eder. insanligin ve kendilerinin zararina gibi gorunuyorsa bile o anda kendileri icin en iyi olduguna inanirlar.

Yapici imgeleme nasil kullanilir: Dua ettigimiz zaman kendimizi kaybetme ihtimalinden uzak tutar. Dua ettigimizde buna ulasacagimizi bilir ve O'na yoneliriz. Yapici imgeleme israrla kullanilirsa fikrin oldugu her yerde basari da vardir.

insan dusundugu gibidir: Bugunku dusunce yapimiz yarinlarimizi hazirlamaktadir Kendimize acimaktan vazgecmeliyiz. Kendinizle ilgili inanclariniz emin olun yasayacaklarinizi tayin eder. Hayaliniz birakin yukarilari gezsin.

Kendini yonetme: Kendimi harika hissediyorum. Yaptigimi iyi yaparim ve iyi sonuc alirim. deneyimlerimi harika insanlarla paylasirim. ihtiyac duyduklarim bana gelir. Butun duslerim harika bir bicimde gerceklesir.
Alıntı ile Cevapla