Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26 December 2008, 17:27
eLanuR eLanuR isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Junior Member

Konular:
Aldığı Beğeni: 0 xx
Beğendiği Mesajlar: 0 xx
Standart Cvp: Düşüncenin Gücü

HUZUR

Dusundugunuz inandiginiz guvenle beklediginiz hersey mutlaka gerceklesir. Gercek huzur hayatin bollugunu farketmektir.

Huzurun bes sarti:

a)Allah (cc) sevgisi sarta bagli degildir.

b)Kendi kendimize koydugumuz sinirlari kaldirmaliyiz.

c)Her insan sonsuzlugu kendi sozleriyle birlestirir.

d)Dusunup inandigimiz hersey gerceklesir.

e)Verdigimiz olcude hayattan aliriz.

Yeniden baslama: Kendi yanlis dusuncelerimiz haricinde hicbir sey bizi baglamaz. inanclarimizi degistirmeliyiz .

Para: Kotu olan para degil parayi cok sevmek onu butun iyiliklerin onunde tutmaktir. Cimrilik veya fakirlik bir erdem degildir.

Ekonomi: Ekonomik sistemi yermek bize birsey kazandirmaz. Cimriler zenginlesiyor gibi gorunseler de sevgiyi bulana dek fakirdirler.

iyi olani secme: Kendimizi neye baglarsak ne oldugumuzu dusunursek oyle oluruz.

Gercek zenginlik: Asil zenginlik ruhsaldir. Tum iyiligin kaynaginin varligindan haberdar olma insani zengin kilar.

Kendini yonetme: Ben zenginim. Sinirsiz kaynak ihtiyacimi veriyor. Dogru zamanda dogru karar veririm.

iSLER KOTU GiDiNCE

Her zaman bir cikis yolu vardir: Mucadeleyi goze almak ve ne oldugu degil nasil tepki gosterdiginiz onemlidir. Biz kaderimizin efendisiyiz.

Tum yasam bizim hizmetimizde: Hayat topragina ekilen her dusunce tohumu dusuncenin cesidine gore meyve verir. Her sey kendi turunu tekrar uretir.

Yanlis imaji degistirmeli: Sahip oldugumuz imajdan hoslanmiyorsak onu hemen degistirmeliyiz.

Dusunce maddeye hakimdir: icerdeki neyse disaridaki de oyledir.

Buyuk dusunme: Basimiza iyilikler gelecegine inanirsak gercektende kucuk iyilikler yasariz. Cunku kendimiz icin kabullendigimizi deneyimleriz. isleri ters gittimi icimizde cevremizde heryerde mevcut guce inanmak gerekir.
Kendini yonetme: Tum hayat hizmetinde her problemin bir cozumu var. Hicbir sey beni yenemez.

ZAMANiN EFENDiSi

Zaman insanin sonsuzluk olcusudur. Bilincaltina kalkacaginiz zamani yukleyin o saatte sizi uyandirir.

Hipnotize ve zaman:
Bir isi belli bir saatte bitirecegine inanan bir kisi er gec o isi o saatte bitirir.

Sonsuz:
Bilincalti gecmis ve gelecek diye birsey bilmez. Hep simdiki zamanda calisir.

Kendini yonetme:
Kendimi zamanin baglarindan

kurtariyorum. Sonsuzlugu arzuluyor ve ulasacagima inaniyorum.