Sana yazacak ne kaldı ki İçimde adın kalmış Gözlerimde hayalin Gitmişsin ve unutmuş Gidende unutanda hep sen olmuşsun Şimdi ben hiçkimseyken Ve hep böyleyken severkenözlerken Ve gün gelip unuturken Çıkıp gel istersen Ben artık senin için bile değişmem Sevdiğim diyemem yalan olur Adını söyleyememyüzüne gülemem İçimde bir yerler harap olur Şimdi sırılsıklam yollarda Kurumuş bir yürekle yürüyorum Herşey güzelde seni özlemesemde Ara sıra yine sevmeyi özlüyorum Yandı işte birkere bu yürek Öğrenemedi bir türlü sömek ne demek Islandımı bu kiprikler bir kere Hatırlamıyor gülmek ne demek Kimse öğretmiyor sevmeyi kimseye Kendimce çabalıyorum işte sevmeye Sevilmek nedir bilmesemde; Yalanı öğrendim bile Unuttuğum birşeyler var biryerlerde Sana emanet ettiğim bir yürek Var o şehirde! Sen hiç farketmesende Kanayan birşeyler var ellerinde Avuçlarında tuttuğun; Can çekişen ateş parçası Hiç umursamadığın birinin armağanı O södüğü an bitti bu kalp çarpması Biliyorum yaşamak değildir aşkın anlamı Ben seni yaşatmaya çalışıyorum Oysa sen hiç yazılmamış Bir masalın kahramanı...