Zamansız Sevdiklerim YOrdu Beni Oysa Ne ÇOk sevmiştim ben Neleri Göze Almıştım Yalansız Beklentisiz Sevmiştim Bırakıp Gittin ya Güzelim Sanki O Gün Orda O saatte Onca Konuşulanları yaşananları Biz Konuşmamışız biz yaşamamışız Gibi Kuru Bir Elveda Dedin Ya Bana Kağıda Yazıp Duygularını Verdinya Bana Gözlerim Doldu Sevmiyorsun beni dedinya Senden Bir Buz Misali Soğudum Yazık Geçen Zamanımıza Yazık Yaşananlara Ben Seni Çok Sevmiştim Ki Sevgilim Sevgimi Görmedin Hani Buluşurduk ya Okul Çıkışlarında Sarılır Kol Kola Dalardık Uzaklara Ama Sonunda Gittin YA Sevgilim Sevgimi Görmedin Sevgilim Sen Hayatta Güvenileçek Son İnsanmışşın Sen Hayatım da Çok Sevipte Sevilemediğim İnsanmışsın Sen Dünyada Dertleşeçek Son Dostmuşsun Dedim ya Sevgilim Sen Sevgimi Göremedin Hadi Derdin Gelince Yanına Niye Geldin Diye Sonra Ben şaşkın bakar gülümserdim Sen Sarılır Gönlümü alırdın Şaka yapıyorum der geçıştirirdin. Ama Sen Sevgimi Göremedin Sevgilim Seviyorum Dedin Değer Vermedin Öyle Olsun Sevgilim Ben Seni Onca Olanlara Rağmen Bekleyeçeğim Belki bir gün belki bir gün olur gelir Gelir senin sevgini anladım sevgilim dersin diye ......