Tekil Mesaj gösterimi
  #6  
Alt 15 October 2008, 14:03
CimCime CimCime isimli Üye şimdilik offline konumundadır
yeni üye
 
Kayıt Tarihi: 15 September 2008
Mesajlar: 772
Konular:
Aldığı Beğeni: 0 xx
Beğendiği Mesajlar: 0 xx
Standart Cevap: CNN nin Hz. MUHAMMED (s.a.v) anketi

AçIkLama için tesekkürLer..

2006
  • 2006 senesinde bu konunun Dünya'yI birbirine karIstIrdIgInI, insanLarIn sokakLara döküLdügünü, Danimarka ve diger Hristiyan üLkeLerin bayrakLarInIn yakILdIgInI, MÜSLÜMAN üLkeLerin avrupa'yI boykot ettikLerini herkes gördü..
  • Eu üLkesi oLan Fransa'da ki müsLüman gençLik haftaLar boyunca RadikaL-HristiyanLarIn arabaLarInI ve de isyerLerini atese verdiLer..
  • AynI oLayLar ALmanya'ya sIçramasIn diye DevLet BaskanI Danimarka'yI Özür diLemeye davet etti..
  • Benim okudugum Zürih Üniversitesinde ki bütün ögrenciLer bu oyLamaya Üniversite Yönetimi tarafIndan tesvik ediLip, herkesin HAYIR demesi isteniLdi.. çünkü Üniversitemizde ki farkLI din, diL, Irk ve Lisan'dan hiç bir Ögrenci'ye, inançLarIna, Peygamber'Lerine hakeret ediLemeyecegini göstermeyi Yönetimde'kiLer görev biLdiLer..

VerebiLecegim onLarca Örnek var, fakat hepsini yazmaya gerek yok..


2008
yakLasIk iki hafta önce bütün Eu ve isviçre gazeteLeri bu konuyu gündeme getirmisLerdi, Lakin simdiLik gündemde internete koyuLan herhangi bir oyLama yok..verdigin Link bu geçersiz oLdugundan bence "AynI Yemegi Tekrar Tekrar Sunmaya Gerek yok.."

Bu arada insanLarIn hata yaptIkLarInI kabuL etmeLeri büyükLüktür arkadasIm ve bence geçerLi Link oLdugunda IsrarcI davranmak yerine biraz düsünmek yeterLi.. Eger ki Yeni oLmus oLsa idi 2006ya ait haberde buLunduruLmazdI o Link, aksine bas Sayfaya konurdu Haber.. insanLar anInda buLabiLsinLer ve de oy verebiLsinLer diye.. [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] buraya bakarsan demek istedigimi kesinlikLe anLayacaksIndIr..

DipNot: MatematikseL Ekonomi okuyorum + böLüm diLimiz ingiLizce.
Alıntı ile Cevapla