Tekil Mesaj gösterimi
  #1  
Alt 7 January 2009, 19:06
KaRdeLeN KaRdeLeN isimli Üye şimdilik offline konumundadır
salagın teki :)
 
Kayıt Tarihi: 29 September 2008
Mesajlar: 0
Konular:
Aldığı Beğeni: 0 xx
Beğendiği Mesajlar: 0 xx
Thumbs up Heroes ve Oyuncular hakkında kısa kısa...

Dizi "sıradan insanlar gibi olduğunu düşünürken, bir gün inanılmaz yeteneklerle uyanan" insanların hikayesini anlatıyor. Bir Japon, zamanı ve mekanı yönlendirebildiğini keşfeder. New York'lu bir ressam, uyuşturucu kullandığı sürece geleceği resmedebilmektedir. Liseli bir ponpon kız, hiç bir şekilde yara almadığını keşfeder. Dul bir anne, güçlü bir ikinci kişiliğe sahip olduğunu farkeder. Asıl olan ise bütün bu insanların "insanlığı kurtarmak" adına yapmaları gereken görevleri vardır.



Heroes; dünyanın dört bir yanından süper güçleri olduğunu keşfeden ve bunlarla başa çıkmayısısa çalışan insanların hikayesi.


PETER PETRELLI







30 yaşındaki erkek hemşire uçabileceğine inanıyor. Politikacı Nathan Petrelli`nin kardeşi, daima ağabeyinin gölgesinde kalmış olan Peter kaderinde daha büyük bir şeyler olduğunu hissediyor. New York`da yaşıyor.


NIKI SANDERS







Oğluyla birlikte yaşayan ve geçinmek için stripiz yapan 33 yaşındaki Niki aynalarda garip şeyler görmeye başlıyor. Las Vegas`ta yaşıyor.


HIRO NAKAMURA





24 yaşındaki çizgi roman meraklısı ve Japonyalı Hiro zamanı geriye döndürebiliyor. Tokyo`da yaşıyor.



MATT PARKMAN






Bir devriye polisi olan Matt insanların düşüncelerini duyabiliyor. Los Angeles`da yaşıyor.



CLAIRE BENNET






Bu kişiler yalnızca süper güçlerini keşfetmekle kalmayısısacaklar. Aynı zamanda bunların nereden geldiklerini de anlamayısısa çalışacaklar. Ve sonunda bu süper güçler onları biraraya getirecek. Onların kaderi sadece dünyayı kurtarmak değil.
Alıntı ile Cevapla