Tekil Mesaj gösterimi
  #1  
Alt 9 January 2009, 13:59
haktan haktan isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Banned
 
Kayıt Tarihi: 29 July 2008
Mesajlar: 0
Konular:
Aldığı Beğeni: 0 xx
Beğendiği Mesajlar: 0 xx
Arrow Deccal'in İşareti



"Deccalin İşareti"


Uyarı: Bu yazı, İslami kaynaklı bir makale değildir.

"Küçüklerin ve büyüklerin, zenginlerin ve fakirlerin, hürlerin ve kölerin hepsine, sağ elleri yahut alınları üzerine, onlara damga vurduruyor, ve canavarın (deccalın) adı, yahut adının sayısı damgası kendisinde olmazsa, kimseye alış veriş ettirmiyor. İşte hikmet budur. Canavarın sayısını, aklı olan hesap etsin, çünkü ınsan sayısıdır, ve onun sayısı Altı yüz altmış altıdır" (Vahiy 13:16-18)

Bu kehanet gerçekten dikkate değer. Düşünün bir kez: Yaklaşık 2000 yıl önce, Hz İsa ile karşılaşmadan önce basit bir balıkçı olan Havari John bir gün herkesin bir numara almaya zorlanacağı ve o numara olmadan alış veriş yapılamayacağı global bir ekonomik sistemin kurulacağını tahmin eder. Bu kehanet ancak bilgisayar ve elektronik bankacılık çağında gerçek olabilirdi.
Bugün satın alım işlerinde yaygın olarak kullanılan bir dizi yöntem mevcuttur. Nakit kullanabilirsiniz, çek yazabilirsiniz veya kredi kartı kullanabilirsiniz.
Ya da bir telekart kullanabilirsiniz. Kasa görevlisi, bankanıza elektronik bağlantılı bir tarama cihazından kartınızı geçirir ve alışveriş tutarı derhal hesabınızdan o mağazanın hesabına geçirilir - hepsi bir saniye içinde.
Bugün çeşitli ülkelerde kullanılan ve pek çok ülkede tanıtımı yapılan bir başka para transfer aracı da "akıllı karttır". Bu sıradan bir kredi kartı gibi görünür ama çok farklıdır: Plastiğin için yerleştirilmiş minik bir mikroçip taşır. Bu elektronik harikası kart sadece hesabınıza erişebilmenizi sağlamakla kalmaz, aynı zamanda da pasaport bilgilerinizi, sağlık kayıtlarınızı, ehliyetinizi, fotoğraflarınızı, refah durumunuzu ve her türden bilgileri içerir. Bugün Fransa, Kanada, Almanya ve Britanya'da 90 milyondan fazla akıllı kart sağlık açısından kullanımdadır.
Nakiti ortadan kaldırma yönünde epey yol almış durumdayız. Nakitsiz toplum savunucuları pek çok zorunlu nedenler ileri sürmektedir. Bunlardan birincisi, sürekli olarak valiz dolusu nakitle iş yapan uyuşturucu kaçakçılarıdır. Nakit olmazsa yasadışı uyuşturucu satışı büyük ölçüde önlenebilir. Aslında, yasa uygulayıcılar nakitin ortadan kaldırılmasının pek çok suçu önleyebileceğini söylüyorlar.
Kimlik Kartı Engeli

Nakit, çek ve kredi kartları tamamen yokolmadan önce taklidi imkansız bir kimlik sisteminin geliştirilmesi ve uygulamaya geçirilmesi gerekmektedir. Dükkan sahipleri her hangi bir alışveriş için kullanılan kartın mutlaka kart sahibine ait olduğundan emin olmak durumundadırlar.
Parmak izleri, el okuyucular, retina tarayıcılar, vs gibi hatadan arıtılmış çeşitli kimlik sistemleri zaten geliştirilmiştir. Bu tür makinelerdeki sorun çok pahalı oluşlarıdır. Tamamen nakitsiz bir toplum yaratabilmesi için alışveriş yapılan bütün dükkanlarda birer makine bulunması gerekmektedir.
Bu tür biyometrik tarayıcılar binlerce dolar tutarında olmasına karşın plastik akıllı kartlara yerleştirilen mikroçipler sadece bir kaç sent değerindedir.
Deri Altına Kişisel Mikroçip Yerleştirilmesi

Çok ucuz ve uygulanabilir bir çözüm de akıllı kartlarda kullanılan mikroçiplerin derinizin altına yerleştirilmesi olabilir. Bu mikroçipler bir kez yerleştirildikten sonra bugün dükkanlarda kullanılan tarayıcılara benzeyen ve pahalı olmayan cihazlar tarafından kolaylıkla okunabilirler. Bu durumda kendi kendinizin akıllı kartı olursunuz ve böylece kartın kullanıcıya ait olduğundan emin olma sorunu da çözülmüş olur.
Bugün böyle bir teknoloji vardır ve dünyanın her yerinde pilot programlar çerçevesinde test edilmektedir. Örneğin, Amerikan Sağlık ve İnsan Hizmetleri Departmanı yeni Mikrodot Kimlik Projesinin Washington D.C. ve diğer bazı deneme şehirlerinde devam etmekte olduğunu söylüyor. Kullanılan mikroçipler toplu iğne ucundan daha küçüktür, 25 sentten ucuzdur ve işaret ile orta parmak tendonlarının arasındaki ölü bölgede derinin yaklaşık 6 cm altına enjekte edilir. Küçük bir el tarayıcısı tarafından harekete geçirilirler ve kişinin kimliğiyle ilgili hatasız bilgiler sunarlar.
Bütün dünyada nakitsiz toplum yaratma çabası şu anda oluşum aşamasındadır. Fiber optikler, uydular ve bilgisayar kayıtları insanın hayal bile edemeyeceği bir şekilde dünyayı kontrol etme potansiyeline sahiptir. Avustralya, İsrail, Singapur ve Tayland Hükümetleri nakit ve çeki ortadan kaldırma politikalarını takip etmektedir. Diğer yandan pek çok ülke de para kullanmadan ticaret yapma alanında çeşitli yöntemleri denemektedir. Havari John'un yaklaşık 2000 yıl önceki kehanetinin gerçeğe dönüştürülmesinin korkutucu ve yüksek teknoloji taşıyan ürününe ilk kez bu kadar yakın oluyoruz.
Tahtın Arkasındaki Güç
Unutmayın, yaklaşmakta olan dünya lideri bütün dünyanın kendisine tapınmasını sadece ciddi bir ego sorunu yüzünden istemeyecektir. Bizzat Şeytan tarafından ele geçirilmiş olacaktır. "Ejderha (Şeytan) bütün gücünü, tahtını ve büyük yetkisini deccale vermiştir" (Vahiy 13:2).
Şeytan her zaman Tanrı olmak istemiştir. Cennetten düşmesinin birinci nedeni budur. Isaiah Peygamber şöyle yazmıştır: "Cennetten nasıl düştün ey Lucifer, sabahın oğlu! ... Çünkü kendi kendine dedin ki "Cennete çıkacağım ve melekleri idare edeceğim. En yüksek tahta çıkacağım. ... En yüksek cennete tırmanacağım ve En Yüce gibi olacağım." Ama bunun yerine cehennemin endibine atılacaksın" (Isaiah 14:12-15).
Şeytanın gerçekten amacı kuklası olan Deccalin yaklaşmakta olan tek dünyalık kredi sistemini kurmasını, ve dünya insanlarının eğilip kendisine tapınmasını istemektedir.
666'ya Dikkat Edin

Demek ki "Deccalin işaretini" kabul etmenin sadece ekonomik bir karar olmadığı açıktır. Toplumun daha iyiye götürülmesi için teknolojik bir hamle gibi gösterilse de razı olunarak kabul edilmesi aslında şeytanın kuklası Deccali kabul etme ve ona tapınma yönünde ruhsal bir karar olacaktır.
Bu nedenle İncil uyarmaktadır: "Eğer insan deccale ve onun görüntüsüne taparsa, alnında veya elinde onun işaretini taşır ve ... Tanrı'nın öfkesini ... içer ve deccale veya onun görüntüsüne tapanlar ve onun adının işaretini alanlar gece ve gündüz huzur bulamazlar" (Vahiy 14:9-11). Tanrı dükkanlardan alışveriş yapmanızı sağlayan bir kimlik veya kredi kartı yüzünden böylesine katı bir ceza buyurmaz.
Bu nedenle bir dünya hükümetinin yükseldiğini ve onun liderinin sizin işbirliğinizi, sadakatinizi ve hatta tapınmanızı istediğini görürseniz, hemen kapılmayın. Ne sunulan ekonomik "teşviklere", ne de işaret ve numarayı reddedenlere karşı yapılan tehditlere aldırmadan sevginizi ve ibadetinizi gerçek Tanrı'ya, sizi seven ve size önem veren, kendisine inandığınızda gelecek günlerde sizi gözetecek olan Yaratıcınıza verin.
Eğer böyle yaparsanız, dünyanın en karanlık kargaşa ve korku döneminin derhal sona ereceği zaman olan "İkinci Geliş'te" anlatılan mutlu sonun bir parçası olursunuz.
Alıntı ile Cevapla