Tekil Mesaj gösterimi
  #1  
Alt 9 January 2009, 21:02
ceyLin ceyLin isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Senior Member
 
Kayıt Tarihi: 21 September 2008
Mesajlar: 15,180
Konular:
Aldığı Beğeni: 0 xx
Beğendiği Mesajlar: 0 xx
Standart 2008’in En Şık Erkekleri

2008’in en şık erkekleri

Esquire dergisi tarafından derlenen listede, futbol, politika, sinema ve gazetecilik gibi mesleklerden erkekler, kıyafet seçimlerinden ötürü sıralandılar.
İlk sırada İngiltere Milli takımının İtalyan antrenörü Fabio Capello, kendine özgü stili olduğu gerekçesiyle seçildi. Zaten milliyetinden dolayı ister istemez iyi giyim konusunda diğerlerinden öncelikli olacağı beklentisi vardı.

2008’in en şıklarında Fabio Capello’dan sonra ikinciliği BBC’den Jeremy Paxman alırken, üçüncü başkan adayı Barack Obama oldu.


Fabio Capello, Jeremy Paxman ve Barack Obama

Dördüncülüğü İtalyan işadamı ve FIAT’ın genç patronlarından Lapo Elkann alırken, rap yıldızı Lupe Fiasco beşinci oldu. Sotheby’s Sanat Galerisi Başkanı Tobias Meyer altıncı, Marks&Spencer’in Başkanı Stuart Rose yedinci, İngiliz aktör Christian Bale sekizinci, Kent Dükü Michael dokuzuncu ve çevreci David Mayer de Rotschild onuncu sırada yer aldı.

Derginin moda direktörüCatherine Hayward “Güçlü erkekler kendilerini nasıl giydireceklerini biliyorlar ve genellikle aynı görüntüye sadık kalıyorlar” diyor
Alıntı ile Cevapla