Tekil Mesaj gösterimi
  #1  
Alt 24 January 2009, 10:25
ceyLin ceyLin isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Senior Member
 
Kayıt Tarihi: 21 September 2008
Mesajlar: 15,180
Konular:
Aldığı Beğeni: 0 xx
Beğendiği Mesajlar: 0 xx
Standart Gözler ruhun aynasıdır

Yorgun geçen bir gecenin ardından gözlerimizin ne hale geldiğini heğimiz biliyoruz. Anlamlı bir çift gözün açamayacağı kapı yoktur. Öyleyse her ne kadar kötü ve yorgun bir gece geçirseniz bile ertesi gün birkaç püf noktası ile gözlerinizi daha güzel bir hale getirebilirsiniz.

Yorgun geçen bir gecenin ardından gözlerimizin ne hale geldiğini heğimiz biliyoruz. Anlamlı bir çift gözün açamayacağı kapı yoktur. Öyleyse her ne kadar kötü ve yorgun bir gece geçirseniz bile ertesi gün birkaç püf noktası ile gözlerinizi daha güzel bir hale getirebilirsiniz




1.
Jel masajı yapın. Gözünüzün altındaki siyah halkalar kötü kan dolaşımından dolayı olabilir. Kanı yeniden harekete geçirebilmek ve bu karartılardan kurtulabilmek için gözün altına elle masaj yapın.

2.Gözün altındaki torbaları renk açıcı ile kapatın. Bu sayede gözlerinizin altı çok daha ışıltılı durur. Bunun için ten renginizden bir ton açık renk fondoten kullanın. Bu iş için mutlaka parmak uçlarınızı kullanın ki çok dağılmasın.

3.Gözün içine beyaz kalem kullanın. Ardından açık mavi bir kalem ile belirginleştirin. Bu renk her cilt renginin tonunu açar. Sonra maskara kullanın.
Alıntı ile Cevapla