Tekil Mesaj gösterimi
  #2  
Alt 30 January 2009, 11:45
HaZzAn HaZzAn isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Banned
 
Kayıt Tarihi: 26 September 2008
Mesajlar: 0
Konular:
Aldığı Beğeni: 0 xx
Beğendiği Mesajlar: 0 xx
Standart Cvp: 2009 Hamile Giyiminde Son Trendler




Ebru Materniy ile Şimdi Doğaya Dokunma Zamanı !


Organik hayat bir yaşam biçimidir. Organik seçimleriniz sizi zararlı olan tüm kimyasallardan uzak tutarak doğayla ve çevrenizle uyumlı bir biçimde daha sağlıklı daha verimli yaşamanızı sağlar.Özellikle hamilelerin Organik ürün kullanmaları sağlık açısında çok önemlidir. Organik Pamuk ipliği Anti Alerjik olup teninizin hava almasını sağlar. Terinizi emer ve kışın sıcak yazın serin tutar.


Ebru Maternity Organic Ürünleri İle Kendinizi Çok İyi Hissedeceksiniz
Ebru Maternity Organik ürünleri yumuşacık bir dokunuşla size saracak , rahat ve hissetmenizi sağlayacak. Bebeğiniz ve kendiniz için sağlıklı olduğunuzu bilecek , doğaya zararlı ürünler kullanmamanın verdiği güvenle kendinizi çok iyi hissedeceksiniz.
Neden Organik tercih etmelisiniz ?
Sağlıklı ve mutlu bir bebek yetiştirebilmek için elinizden geleni yapmaya çalışıyorsunuz.
Hamilelik öncesi ve döneminde organik ve doğal ürünler yemeye dikkat ediyor, deterjan ve temizlik ürünlerinde yine organik ürünleri tercih ediyorsanız, neden organik kıyafetleri denemiyorsunuz ?
Giysilerimiz vücudumuzla sürekli temas halinde bulunuyorlar. Ebru Maternity Organik koleksiyonu hamilelik dönemi ve sonrası için en güvenli ve en sağlıklı giysilerdir. 2009 Sonbahar/ Kış döneminde sizin için kimyasal madde kullanılmadan doğal olarak üretilmiş ve sertifikalandırılmış organik birbirinden güzel modeller ürettik.
Organik olmayan bazı materyalleri oluşturmak için çevreye zarar veren kimyasallar kullanılmaktadır. Organik materyaller bu tarz kimyasal boya ve işlemlerden geçmedikleri için organik ürün kullanan anne adayları çevre ve doğa için yararlı bir şeyler yapmış olurlar.
Alıntı ile Cevapla