Tekil Mesaj gösterimi
  #2  
Alt 14 March 2009, 11:25
Yorgun Yürek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Yorgun Yürek Yorgun Yürek isimli Üye şimdilik offline konumundadır
♥ GüLerken AğLadığını,MutLu OLanLar BiLmez
 
Kayıt Tarihi: 3 March 2009
Mesajlar: 35,077
Konular:
Aldığı Beğeni: 0 xx
Beğendiği Mesajlar: 0 xx
Standart Cvp: Kedi Irkları



American Wirehair





Temel Özellikleri
Vahşi ve sert görüntüsünün altında oyuncu ve sevecen bir karakter yatar. Oyun oynamaktan büyük bir zevk alan bu ırkın kedileri iyi birer avcıdır. Bu yeteneklerinin gelişmesinde atik ve enerjik yapılarının etkisi büyüktür. Hareketli geçen günün sonunda derin bir uykuya dalmaya bayılırlar. Genelde doğal ve lifli yemeklerden hoşlanırlar



Ankara Kedisi (Angora)




Temel Özellikleri
Tam anlamı ile sahibine tapan ve onu her yerde takip eden Ankara kedisi enerjik, oyuncu, zeki ve meraklı bir kedidir. Evine oldukça düşkün olan Ankara kedileri insanlar ile ilişkilerinde oldukça yakın ve uyumludur. Meraklı ve araştırmacı yapısı ona oyuncu özelliğide katmıştır.

Bunun yanında kararlı bir yapısı olması da meraklı kimliğinin bir sonucu olarak görülebilir. Eğer aklına bir şey koyduysa mutlaka yapacaktır. Kendine özgü eğlence anlayışı ve gösteri merakı nedeniyle onu evde mobilyalar üzerinde gezinirken, hayali avını yakalarken veya yumaklar ile oynarken görmek ve onunla hiç sıkılmadan eğlenceli dakikalar geçirmek mümkündür.


Australian Mist





Temel Özellikleri
Burmese'nin sevecenliğini, Abyssinian'ın zeka ve çevikliğini, yerli kedilerinde sağlıklı ve güçlü yapısını almış mükemmel bir ev kedisidir.

Sahibinin yanından ayrılmazlar ve evin içinde onunla birlikte dolaşırlar. Herzaman mutlu olan bu kediler, tek bir oyuncakla saatlerce oynacak kadar sabırlıdırlar. çocuklarla ve diğer petlerle iyi anlaşan Australian Mist kucakta oturmaktan çok hoşlanır.
Pek zeki sayılmazlar, ama oyun oynamaya her zaman hazır olan bu ırkın yavru kedileri, ergin kedilerden daha ağırbaşlı ve uysaldır.
Alıntı ile Cevapla