Tekil Mesaj gösterimi
  #7  
Alt 14 March 2009, 11:28
Yorgun Yürek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Yorgun Yürek Yorgun Yürek isimli Üye şimdilik offline konumundadır
♥ GüLerken AğLadığını,MutLu OLanLar BiLmez
 
Kayıt Tarihi: 3 March 2009
Mesajlar: 35,077
Konular:
Aldığı Beğeni: 0 xx
Beğendiği Mesajlar: 0 xx
Standart Cvp: Kedi Irkları

Exotic Shorthair



Temel Özellikleri
Sert, dayanıklı ve bir o kadar da anlayışlı kedilerdir. Her zaman akılcıdır ve dikkat çekmeyi sever.



Havana Brown




Temel Özellikleri
Meraklı ve dışarıya yönelik akılcı tavırlarıyla dikkat çeken Havana'lar zeki ve atılgan kedilerdir. İnsanlara ve diğer kedilere karşı oldukça sevecen olan bu ırk oyuncu bir karaktere sahiptir.

Fiziki ve davranış olarak Siyamlara benzer. Sahibinden ilgi bekler ve sahibine oldukça düşkündür. Sakinlik ve konfordan hoşlanan Havana'lar ev içinde yaşamaktan mutludur. Ancak bir o kadarda özgürlüğüne düşkündür. çok yumuşak bir ses tonu vardır.
Agresif bir tarzı yoktur, ancak yabancılara karşı soğuk davranabilir. Havana'lar sahibine düşkünlüğü, kadar yemek yemeye de aşırı düşkündür. Kontrol edilmezse aşırı derecede yemek yiyebilirler.


Himalayan




Temel Özellikleri
Kendinden emin ve sakin bir hali vardır. Bir kişiye bağlanır ama diğer aile bireylerini de kabul eder. Genelde sessiz, kararlı, saygılı ve şefkatli olan Himalayan nadiren aşırı oyunculuk belirtileri gösterir.



Honey Bear




Temel Özellikleri
Ev halkı ve evdeki diğer hayvanlarla rahatlıkla anlaşabilirler. çocukları benimserler ve onlarla vakit geçirirler. Oldukça sakin ve evcil olan bu kedileri kavga ortamından kaçarken yakalayabilirsiniz. Canlı, neşeli, meraklı ve kendini kolayca sevdirebilen kedilerdir.

Sahibini iyice tanımadan yaklaşmaz ve kaçar. Ancak iyice tanıyıp kendini güvende hissettikten sonra sahibinin yanından ayrılmaz.
İlgi ve dikkat isteyen Honey bear gerekli ilgi verildiğinde çok iyi arkadaş olur ve sahibinin kucağından inmek istemez. Bazı insanlar tarafından köpeklerle kıyaslansa da, bir kediden çok çocuk gibi davranan bu ırk, bir köpek gibi eğitim alabilir. Tırmalamaz, miyavlamaz ve kedi dünyasının en iyi iletişim kurabilen ırkıdır.
İstek ve beklentilerini sahibine kolaylıkla anlatabilir. Espiri anlayışına sahip neşeli insanlar tarafından tercih edilen Honey bear'ın en spesifik ve komik özelliği uyuduğu zaman düşmesidir. Bu nedenle oldukça konforlu bir yatak hazırlayarak onun düşemeyeceği bir yerde uyuması sağlanmalıdır.

Alıntı ile Cevapla