Tekil Mesaj gösterimi
  #9  
Alt 14 March 2009, 11:29
Yorgun Yürek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Yorgun Yürek Yorgun Yürek isimli Üye şimdilik offline konumundadır
♥ GüLerken AğLadığını,MutLu OLanLar BiLmez
 
Kayıt Tarihi: 3 March 2009
Mesajlar: 35,077
Konular:
Aldığı Beğeni: 0 xx
Beğendiği Mesajlar: 0 xx
Standart Cvp: Kedi Irkları

Laperm



Temel Özellikleri
Genelde hareketli, bir o kadar da nazik kedilerdir. Mırıldamasıyla sahibine her isteğini anlatabilir. Sahibine oldukça bağlıdır.

Patisiyle sahibinin yüzüne dokunmayı ve başını sahibinin tenine dayamayı sever. Kucakta olmaya, sahibiyle uyumaya, kendisiyle ilgilenilmesine ve öpülmeye bayılırlar. Sahibinin omuzunda gezmek en büyük hobisidir. Hareketli, meraklı, dikkatli ve çevresinde olup bitenlerle ilgili olan bu kediler hiç durmaksızın ayaklarının üstünde bir oraya bir buraya yürüyebilirler.
Oldukça ince ve sevecen sesleri vardır. İlgi istediklerinde ise seslerini inanılmaz derecede arttırabilirler. Her şeyi rahatlıkla algılayabilen güçlü karakterleri ile apartman yaşamına kolaylıkla uyum sağlayabilirler.


Maine Coon




Temel Özellikleri
Sert ve dayanıklı karakterleri vardır. Eve karşı sorumlu ve ilgilidirler. Dış yaşamda da diğer kedilere tahammül edebilen çalışkan kedilerdir. Genelde kendileri gibi hareketli insanlar tarafından tercih edilir.

Bu kedilerle rahatlıkla kampa gidebilirsiniz. Görünüşlerinin aksine ağaca tırmanmaktan oldukça hoşlanırlar.


Manx




Temel Özellikleri
Biraz uyuşuk gibi görünselerde inatçı kedilerden değildirler. çekingen ve sessiz karaktere sahip olan bu ırkın kedileri eğitilmeye müsait kedilerdir.



Mavi Rus




Temel Özellikleri
Sakin ve bağımsız yapısıyla kendini zorla kabul ettirmeye çalışmadan, sevgisini ve duygularını gösterebilen Russian Blue kedileri, pratik zekalı, akrobatik ve beceriklidir.



Mojave Spotted (Mojave çöl Kedisi)




Temel Özellikleri
Bağımsız ve dışa dönük bir karakteri vardır. İnsanlarla güven içinde yaşasalar da yinede vahşi bir doğadan gelen Mojave'ler çok fazla tutsak kalamazlar. Dışarı çıkma istekleri oldukça fazladır. Ayrıca iyi bir avcı olan bu ırkın kedileri suyla oynamaya ve sinek, böcek, kuş peşinde koşmaya bayılır.

Her an tetikte ve çeviktirler. Güçlü, aktif ve meraklıdırlar. Atletik yapılı olan bu kediler daima kendilerine yapacak bir iş bulurlar.
Alıntı ile Cevapla