Tekil Mesaj gösterimi
  #10  
Alt 14 March 2009, 11:29
Yorgun Yürek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Yorgun Yürek Yorgun Yürek isimli Üye şimdilik offline konumundadır
♥ GüLerken AğLadığını,MutLu OLanLar BiLmez
 
Kayıt Tarihi: 3 March 2009
Mesajlar: 35,077
Konular:
Aldığı Beğeni: 0 xx
Beğendiği Mesajlar: 0 xx
Standart Cvp: Kedi Irkları

Munchkin



Temel Özellikleri
Hareketli ve meraklı bir ırktır. Kısa bacaklarına rağmen oldukça hızlı koşabilirler. Hatta pek istenmese de bir yerlere sıçramayı severler. Zarif vücutlarına rağmen, korkusuz ve cesurdurlar.

Kolay terbiye edilebilen bu ırk diğer petlerle ve çocuklarla oldukça iyi anlaşır. İyi huylu, sosyal ve eğlenceli kedilerdir. Kolayca komut alabilir ve öğretildiği taktirde atılan objeleri hevesle getirebilir. Diğer kedilerle de iyi anlaşabilen Muckin iyi bir arkadaştır. çocuksu karakterlerini tüm yaşamları boyunca sürdürürler.


Nebelung




Temel Özellikleri
Ev ortamına kolayca uyum sağlayan, sevecen, hareketli ve oldukça zeki kedilerdir.

Musluktan su içmeyi çok seven Nebelung'lar atılan objeleri yakalayıp getirmekten çok hoşlanırlar.


Norwegian Forest




Temel Özellikleri
Kendilerinden emin, dengeli, sıcakkanlı ve oyuncu bir mizaçları vardır. Diğer kedilerden ve çocuklardan hoşlanırlar. Yumuşak, sevecen ses tonları vardır. Bu yapılarıyla ev yaşamına yatkın gibi görünen Norwegianlar aynı zamanda doğal yaşamdaki kedilerin avcı ve tırmanıcı karakterlerini de taşırlar. Bu nedenle geniş bahçeli bir ev yaşantısı onlar için en idealidir.

Eğer bahçeli bir evde yaşamıyorsanız, evinizde yapay bir ağaç bulundurmanız, mobilyalarınızın zarar görmesini engelleyecektir.


Ocicat




Temel Özellikleri
Akılcı ve mantıklı kişiliğiyle öne çıkan Ocicatlar aynı zamanda oldukça aktif, atletik ve sportmen bir yapıya sahiplerdir. Bu ırk aynı zamanda Siyamların uyanıklığını, nazik ve sevecen yapılarını da almıştır.



Oriental Longhair




Temel Özellikleri
Oldukça duygusal, sadık kedilerdir. Anlayışlıdırlar ve kolayca eğitilebilirler.


Alıntı ile Cevapla