Konu: Kim kimdir ?

Tekil Mesaj gösterimi
  #2  
Alt 9 April 2009, 12:53
Yorgun Yürek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Yorgun Yürek Yorgun Yürek isimli Üye şimdilik offline konumundadır
♥ GüLerken AğLadığını,MutLu OLanLar BiLmez
 
Kayıt Tarihi: 3 March 2009
Mesajlar: 35,077
Konular:
Aldığı Beğeni: 0 xx
Beğendiği Mesajlar: 0 xx
Standart Cvp: Kim kimdir ?

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]
Rocmond Dunbar
Suçu: Çalıntı mal bulundurmak

Ceza: 8 yıl

Eğitim: Bilinmiyor

Ben "C-Note" Franklin orduda görev yapan bir çavuştu. Kuveytte görev yaparken yasadışı işkence yapıldığını görüp rapor ettikten sonra komutanı tarafından bu raporu geri alması istenmiştir. Ama C-Note bunu kabul etmeyince, onursuz bir davranış yaptığı gerekçesiyle ordudan atılmıştır. Daha sonra çalıntı mal taşırken yakalanmış ve 8 yıl hapse mahkum edilmiştir. Ailesinin bu durumdan haberi yoktur. C-Note hapishanede mutfak işlerine çalışmaktadır. Ayrıca hapishanenin eczacısı olarak ünlenmiştir. PI ın hapisten kaçacağını anlayarak onları gardiyanlara söylemekle tehdit etmiş ve ekibe altıncı kişi olarak dahil olmuştur. İlerleyen bölümlerde çıkan tersliklerdeki ,olayları çözmede yardım etmesiyle diğer ekip elemanları tarafından saygı görmüştür. Westmoreland ile çok iyi arkadaş olmuştur. Bunun nedenide ikiside hapisten aileleri için kaçmak istiyordu. Ayrıca bilerleyen bölümlerde onun nekadar çok ailesine düşkün biri olduğunu anlıyoruz.

C-Note Rocmond Dunbar tarafından başarıyla canlandırılmıştır. Kendisi rolünün hakkını fazlasıyla vermektedir. 2, sezonda bakalım ailesine kavuşabilecek mi?


[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

LAKABI: Tweener
İSİM: David Apolskis
SIRT NUMARASI: 95012
BÖLÜM: Genel Nufus, A-Kanadı,Hücre 13
SUÇ: Büyük soygun
CEZA: 2 yıl
CEZANIN BİTMESİNE KALAN SÜRE: 2 yıl
ŞARTLI TAHLİYE İÇİN UYGUNLUK:1 yıl
NOTLAR:

Apolskis' nin her zaman yetenekleri elleri vardı..lisenin erken dönemlerinde geniş bir alanı kaplayan futbol takımının üstüne tahsildarlık işini kazanmasına yardım ettiler. ..ama 9. sınıftayken Apolskis atletizme katılmak için akademik olarak uygun olmadığını sandı.kendini ,ellerini daha karlı işlerde kullanırken buldu.

Apolskis usta bir yankesici haline geldi. 14 ünden 19 yaşına kadar 200 cüzdan 150 saat çaldı..İki ayrı suçtan ıslahevin de yılın 8 ayını geçirdiği göz önüne alınırsa bu istatistikler oldukça etkileyici. ama Apolskis biraz fazla hırslıydı görev başında ki polis memurundan cüzdanını araklamaya çalışırken. hemen tutuklandı ve polisler apartmanını aradıklarında, değerli kart koleksiyonunu keşfettiler( biçilen değer yaklaşık olarak 300.000$) 2 gün önce kaybolduğu rapor edilmişti. Fox River da 2 yılla cezalandırıldı.
mahkum D sınıfın da ve I.P için onaylanmamış
Alıntı ile Cevapla