Konu: Kim kimdir ?

Tekil Mesaj gösterimi
  #3  
Alt 9 April 2009, 12:53
Yorgun Yürek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Yorgun Yürek Yorgun Yürek isimli Üye şimdilik offline konumundadır
♥ GüLerken AğLadığını,MutLu OLanLar BiLmez
 
Kayıt Tarihi: 3 March 2009
Mesajlar: 35,077
Konular:
Aldığı Beğeni: 0 xx
Beğendiği Mesajlar: 0 xx
Standart Cvp: Kim kimdir ?

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

İSİM: LJ Burrows
bir kaç ay önceye kadar LJ Oak Park Illinois tan sizin gibi sıradan bir çocuktu. annesi ile birlikte güzel bir evde yaşadı, annesi Lisa ve üvey babası , Adrian. gündelik işlerini yaptı. iyi notlar aldı. hiç kimseyle hiç bir sorunu yoktu.
daha sonrra biyolojik babası Lincoln Burrows son başvurusunu kaybetti ve idam günü kesinleşti. bu olay LJ i düşündüğünden daha fazla etkiledi..
son bir kaç aydır bütünüyle farklı bir insan,satmak amacıyla marihuana bulundurmaktan tutuklandı.babasının yaptığı şeyler le alakası olmadığını tekrarlayıp durdu.son zamanlarda ki harekeleri değerlendirildiğinde bu tamamen doğru olmayabilir.

şu an Lj annesi ve üvey babasının cinayeti ile ilgili haksız yere tutuklu.

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

İSİM: Charles Patoshik
SIRT NUMARASI: 72864
BÖLÜM: Psikiyatri Koğuşu, Hücre 25
SUÇU: İkinci Dereceden Cinayet (bilinen 2)
CEZASI: 60 yıl
CEZASININ BİTMESİNE KALAN SÜRE: 56 yıl
ŞARTLI TAHLİYE İÇİN UYGULUK: 26 yıl

NOTLAR:
hapsedilmesinden önce, Patoshik matematikte göze çarpan bir doktora adayıydı ,araştırması fractal lar üzerine odaklanmıştı , bir çeşit geometrik model. güçlü çalışması sırasında akıl sağlığıyla ilgili göze çarpan semptom deneyimleri başladı. çok geçmeden , şiddete dayalı bir geçmişi olmamasına rağmen, Patoshik silahını sallayarak ailesinin evine yürüdü , onlar uyurken odalarına adım attı ve tetiği çekti,ikisini de öldürdü.

Patoshik hapse gönderilmesine neden olan suçu hatırlamadığını iddia ediyor ve ailesini neden öldürdüğünü de açıklamadı. içeri alınması üzerine, Fox River da ki psikiyatri koğuşuna teslim edildi, “Haywire(düzensiz)”lakabını kazandığı yere. dört yıllık yoğun ilaç tedavisi ve takipten sonra, doktorları genel nufusa karışması için yeterli gelişmeyi kaydettiğine karar verdiler.
mahkum nevromatik lezyon nedeniyle derin uykusuzluk teşhisiyle şizovreni...hastalığını tedavi etmek için günlük ilaç tedavisi görüyor.mahkum D derecesinde ve P.I da çalışmasına onay yok.

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]
İSİM: Christopher Trokey
SIRT NUMARASI: 70348
BÖLÜM: Güvenlikli Konaklama Ünitesi,Hücre 12
SUÇU: imalat amacıyla Methamphetamine satmak(900 gr dan fazla)
CEZASI: 40 yıl
CEZASININ BİTMESİNE KALAN SÜRE: 36 yıl
ŞARTLI TAHLİYE İÇİN UYGUNLUK: 14 yıl

NOTLAR:
Effingham polisi Trokey'i ilk yakaladığında methamphetamine ile,20 yaşında ve önemli bir suçu yoktu , 1/16 gr kağıtlar satıyordu. bütün hafifletici sebepler verildi , yargıç yumuşak olmaya karar verdi ve ceza olarak Trokey e en az 4 yıl verdi . dört buçuk yıl sonra, the Effingham polisi Trokey ile tekrar karşılaştı ve yakaladı. ama sokakta küçük nicelikte satma yerine , bodrumunda ki küvette kendi yapıyordu. yumuşaklık artık bir seçenek değildi ve Trokey parmaklıkların arkasında 40 yıla mahkum edildi.

EK NOTLAR:
Trokey nin saf ırk çetesine üye olduğu biliniyor. derecesi D olduğundan P.I işlerinde çalışamıyor. şu anda Trokey , gardiyan Bob Hudson ı öldürme gerekçesiyle SHU da tutuluyor


[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]
İSİM: Seth Hoffner (MERHUM)
SIRT NUMARASI: 94989
BÖLÜM: Genel Nufus, A-Kanadı, Hücre 16
SUÇU: Araçlı Saldırı, Adam Kaçırma
CEZASI: 8 yıl
CEZASININ BİTMESİNE KALAN SÜRE: 8 yıl
ŞARTLI TAHLİYE İÇİN UYGUNLUK:4 yıl

NOTES: 18 yaşında ki Hoffner cookie-cutterbanliyöye sinden sıkıldı ve her zaman daha fazlsını istedi. heyecan verici bir hayat ve heyecan istedi.
bir gece bir arkadaşının evinden yürürken, o hayatı buldu. Hoffner araba bagajında paketlenmemiş bakkaliyeleri olan bir kadın gördü sürücü kapısı açıktı . içgüdüyle hareket ederek,her zaman bastırmıştı, Hoffner arabaya sinsice yaklaştı atlayıp oradan uzaklaştı .
Hoffner arka koltukta uyuyan 2 yaşındaki çoçuğu farkettiğinde bir mil yol almıştı.tam arabayı geri döndürürken dikiz aynasından polisleri gördü.

The Beardstown bölgesi avukatı, kendine isim yapma peşindeydi, Hoffner’ın temiz geçmişini görmezden geldi, başarılı bir şekilde onun geniş kapsamda yargılanmasını sağladı.
EK NOTLAR:
mahkum takma adıyla “Cherry(kiraz)” Theodore Bagwell (T-Bag) ile ilişkisi olduğu biliniyor.bu mahkum un derecesi D ve P.I da çalışmasına onay yok.Hoffner boynunun etrafına çarşafları sararak kendini A-Kanadının 2.katından astı.
Alıntı ile Cevapla