Tekil Mesaj gösterimi
  #6  
Alt 12 April 2009, 03:23
AlpikE AlpikE isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Junior Member
 
Kayıt Tarihi: 11 March 2009
Mesajlar: 0
Konular:
Aldığı Beğeni: 0 xx
Beğendiği Mesajlar: 0 xx
Standart Cvp: SırLar Ardında ..

Nisan 11, 2009 22:12 Cumartesi

Bu günLerde kendimde olmadigim söylenebilir. Emin oldugum ve dogru yaptigim hersey sanki allahtan bir tokat gibi bana dönüyor ve yaniLiyorum. Acaba benim dikkatsizLigim mi yoksa gerçekten kendimi oldugumdan daha mi iyi bildigimi düsünmemden kaynaklaniyor bilemiyorum.
Yine güzel bir ses ile uyandirildim bu gün. Kötü bir rüya görmeme ragmen uyanmamak için cok caba sarf ettim çünkü geceden yagan yagmur ortaligi buz gibi sogutmustu. Rüyalar terse çikar deriz ya bazen inan bu sefer gerçekten ters çikmasini cok isterdim.
Günüm hayli yorucu ve stresli geçti. Isyerine gittigimde hersey üst üste geldi dünyanin tüm yükünü omuzLarima yüklemistim sanki. Bi süre calismayi birakip hayallere daLdim.. fakat hayaller aslinda olmasini ve olmamiz istedigimiz seyLer oldugu için simdi bile düsünüyorum. Acaba kaçis yolumuydu düslediklerim yoksa gercekten hayattan istediklerim onlarmi diye ?
Aksam saat 6 hic gelmicek sandim o kadar bir uzun gündüki. Bir de bunLarin üstüne O'ndan haber aLamamam iyice sinirlendirdi beni. Saat 22 oLdu hala ses seda yok. Son günlerde uzaklastigini hissediyorum benden umarim sadece bir kuruntudur. Bilmiyorum be günlügüm sadece dusunmemek istiyorum. Tek istedigim bir deniz kiyisinde olsam agacin altinda hamakta sallaniyor, o uçsuz bucaksiz denizi izliyor ayni zamanda esen sicak ruzgarin vucudumu yakiyor olmasi. Tatile ihtiyacim var baska hic bir seye degil. Kaçip gitmek bir kac günde olsa herseyden uzak durmak cok iyi gelicekktir bana. Günlügüm bugunluk bu kadar diyorum ve sayfayi kapatiyorum. Uykum geldi Beni dinledigin için yine tesekkurlerimi sunuyorum sana. Dinliyor fakat cevap veremiyorsun acaba diyorum diLin oLsa neler derdin bana cok merak ediyorum
Alıntı ile Cevapla