Tekil Mesaj gösterimi
  #8  
Alt 13 April 2009, 15:18
AlpikE AlpikE isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Junior Member
 
Kayıt Tarihi: 11 March 2009
Mesajlar: 0
Konular:
Aldığı Beğeni: 0 xx
Beğendiği Mesajlar: 0 xx
Smile Cvp: SırLar Ardında ..

Nisan 13, 2009 10:08 Pazartesi

PazartesiLerden nefret ediyorum, haftanin ilk günü. Hafta sonu nasil geçti anliya madim gitti. Keske diyorum Milatdan Önce Misir'da yasasaydim ve de Haftanin 7 gün olmasina karsi çiksaydim; 10 gün olsaydi 4 gün haftasonu oLarak sayardik (: Neyse abartma yı birakacagim komikligim kendime kaLsin yoksa beni deLi sanicaklar

Hmm bakalim ne oldu sana yazmiyali.. Baya bir yogunluk içindeyim herseye ragmen inatla kendime zaman ayiriyorum. Bu arada yapilmasi gereken seyler gün geçtikce çogaliyor. Én sonunda cesaretimi toplayarak bir Liste olusturdum. Tatil' vaLizi içine koyucaklarimi sorma gün geçtikce heyecanlaniyorum. Bir nevi heveslenmek istemiyorumda, egerki hayal kirikligina ugrarsam Günlügüm atese atar seni yakarim yok yok kiz saka yaptim : ) kiyabiLirmiyim sana.
Tamam bir keresinde yakmistim ama napiyim sinirLi idim aniLari unutmak istedim affet beni noLur Bu kadar laklak yeter derse geç kaLicam zaten sunun surasinda ne kaLdi ma yıs ' i iple çekiyorum gel gel gel diye diye getirtcez artik. Kendime iyi günler diliyorum evet bugun senin yüzünü kapatmicam bahar geLdi azcik temiz hava aL, yapraklarin yeLLensin Bir yere gitmek yok sen benimSin aksam geLdigimde yine yazicam.
Alıntı ile Cevapla