Konu
:
Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sistemi (ÖSYS): Yükseköğretim Programları ve Kontenjanl
Tekil Mesaj gösterimi
#
1
21 April 2009, 11:20
Prison_Breakk
Banned
Konular:
Aldığı Beğeni:
0
xx
Beğendiği Mesajlar:
0
xx
Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sistemi (ÖSYS): Yükseköğretim Programları ve Kontenjanl
ÖSS Sınavında tercih yapma hakkı kazanan öğrenciler ÖSYS Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzunu edinip bu kitapçıktaki bilgileri doldurup ÖSYM ye ulaştırmaları gerekecektir. İşlemleri gerçekleştirmeden önce lütfen aşağıdaki kitapçığı iyice okuyunuz. Aldığım ilgili msjlardan dolayı ÖSYM'nin sitesindeki sorun nedeni ile bu dökümanı yayınlıyorum.
Aşağıdaki pdf uzantılı dökümanları açabilmek için Adobe Reader
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.!
Kayıt OL
]
'ın 5.0 veya
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.!
Kayıt OL
]
sürümünün
sisteminizde yüklü olması gerekmektedir. Eğer dökümanları kaydetmek istiyorsanız, kaydetmek istediğiniz dökümanın üzerine sağ tıklayıp "Hedefi Farklı Kaydet" seçeneğini seçiniz.
2008-ÖSYS Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzu
KAPAK
İÇİNDEKİLER
GENEL BİLGİLER
TABLO 3A
TABLO 3B
TABLO 4
TABLO 3A, TABLO 3B VE TABLO 4'TE YER ALAN YÜKSEKÖĞRETİM PROGRAMLARININ KOŞUL VE AÇIKLAMALARI
TABLO 5
TABLO 5'TE YER ALAN YÜKSEKÖĞRETİM PROGRAMLARININ
KOŞUL VE AÇIKLAMALARI
TABLO 6A
TABLO 6B
TABLO 6C
TABLO 7
TABLO 8
YÜKSEKÖĞRENİM KREDİ ve YURTLAR KURUMUNA (YURT-KUR) AİT BAŞVURU FORMU NASIL DOLDURULACAKTIR?
YURT-KUR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ'NÜN YÜKSEKÖĞRENİM GENÇLİĞİNE HİZMETLERİ
2008-2009 ÖĞRETİM YILI YURT-KUR BAŞVURU FORMU
DUYURULAR
TÜBİTAK 2205-YURT İÇİ LİSANS BURS PROGRAMI DUYURUSU
POLİS AKADEMİSİ BAŞKANLIĞI GÜVENLİK BİLİMLERİ 2008-2009 AKADEMİK YILI GİRİŞ ŞARTLARI
POLİS AKADEMİSİ BAŞKANLIĞI POLİS MESLEK YÜKSEKOKULLARI 2008-2009 AKADEMİK YILI GİRİŞ ŞARTLARI
2007-2008 ÖĞRETİM YILINDA ÖRGÜN ÖĞRETİM ÖĞRENCİLERİNİN ÖDEDİKLERİ KATKI PAYLARI VE İKİNCİ ÖĞRETİM ÖĞRENCİLERİNİN ÖDEDİKLERİ ÖĞRENİM ÜCRETLERİ
ÜNİVERSİTELERİN İNTERNET ADRESLERİ
2008-ÖSYS TERCİH FORMU
DİLEKÇE ÖRNEKLERİ
Kaynak:http://www.osym.gov.tr
Prison_Breakk
Açık Profil bilgileri
Prison_Breakk nickli üyeye özel mesaj gönderin
Prison_Breakk nickli üyeye ait bütün mesajları arattır