Tekil Mesaj gösterimi
  #16  
Alt 23 April 2009, 15:37
AlpikE AlpikE isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Junior Member
 
Kayıt Tarihi: 11 March 2009
Mesajlar: 0
Konular:
Aldığı Beğeni: 0 xx
Beğendiği Mesajlar: 0 xx
Smile Cvp: AlpikE'nin Günlügü ( Aplik )

Nisan 23, 2009 / 10:29 Persembe

Bu gün ne uyudugumu bildim ne de uyandigimi. Karma karisik rüyalarla bogusurken hiç dinlenemedim. Içlerinde en güzel kismi ata binisimdi her zaman istemisimdir ata binmeyi ama bilmiyorum bi türlü nasip olmadi. Neyse simdilik rüyalarda idare edelim daha sonra gerçek uygulamayi yapacagim insallah.

Simdi birazcan çikacagim ve bir sürü isler var yapilcak. Ödemelerim için çekleri yazicam, sonra kendime çalisma programi hazirlicam çünkü haftaya Calculus sinavim var bundan sonra da finallere kaldik iste çok sükür az kaldi Ama bu sinavda 100 üzerinden 100 almam sart çünkü A istiyorum (:

Dolayisiyla gelicek hafta sinavi atlatana kadar buraya ugruyamicam beni simdiden affet Aplik; ama biliyorsun okulum bitsin bir mezun oluyum sonra kariyer yapcam sonra ben Aplik'ime ciciler alcam Sonra da gerisi kismet sirasiyla gelicektir hersey. Aplik kendine iyi bak; ben yokken gece disari çikma; kimsenin o özel sayfalarina girmesine izin verme cunku bunlar aramizda Anlasmamizi unutma sakin. Hadi öptüm basari ve guzel seylerin benle olmasi dilegiyle.
Alıntı ile Cevapla