Tekil Mesaj gösterimi
  #17  
Alt 4 May 2009, 22:38
AlpikE AlpikE isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Junior Member
 
Kayıt Tarihi: 11 March 2009
Mesajlar: 0
Konular:
Aldığı Beğeni: 0 xx
Beğendiği Mesajlar: 0 xx
Standart Cvp: AlpikE'nin Günlügü ( Aplik )

may 4, 2009 17:19 / Pazartesi


Apligim bir haftadir seninle ilgilenemedim kusura bakmiyorsun insallah. Inanki dersler ve is yogunlugu arasinda kayboluyorum Bunun haricinde son yazdigim 20 konu filan birden yok olmus; bir varmis bir yokmus misali anlamadim gitti. CeSeT'e sordugumda yeni tema eklenmesi gerektigini bu yüzden böyle olumsuzluklarin olucagini söyledi. Napalim be gülüm. Canim son 2 haftam kaldi ondan sonra semester biticek ve de sadece kendim için zaman ayiracagim.
Senden ayri iken pek degisen bir sey olmadi; sadece biraz daha kendime bakar oldum Bos zaman buldukca havuza giriyor stres atiyorum Napalim bir sekilde desarj olmam lazim tüm günün vermis oldugu stresden degilmi ama.

Bilmiyorum ama duygularimda yogunluk var bu aralar Önceleride çilgin birisi degildim fakat ne biliyim galiba ben.. ben sey oldum; olgunlastim galiba daha farkli bakiyorum olaylara; bir hafiflik var ustumde. Her nedense bilemiyorum fakat önceki gibi bunaltmiyorum kendimi; her zaman bunu istemisimdir. Hani o rahatlik ve huzur olurya kimi insanda dünya yansa onlar birseyler yapana kadar geride arda kalanlar kül olur hani heh tam iste öyleyim. Hersey olucagina varir diyor; gece basimi yastiga rahat bir sekilde koyuyorum. Umarim bu kalici biseydir cunku hic de sikayetci degilim bu durumdan. Seker apligim ben musadeni aliyim biraz konulara bakinirim okurum daha sonra yolcu abbas baglasan durmaz misali cikmaliyim. Sabret döncem sana sadece bekle beni mCx.
Alıntı ile Cevapla