Tekil Mesaj gösterimi
  #18  
Alt 7 May 2009, 14:03
AlpikE AlpikE isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Junior Member
 
Kayıt Tarihi: 11 March 2009
Mesajlar: 0
Konular:
Aldığı Beğeni: 0 xx
Beğendiği Mesajlar: 0 xx
Standart Cvp: AlpikE'nin Günlügü ( Aplik )

mayıs 07, 2009 / 8:55 Persembe

Aplik sana o kadar çok haberim varki bi bilsen : ) Sevinç delisiyim bu araLar. Isyerinde asiri bir tempo yakaladik bu hafta hersey süper. Okulda ise dün hem kendimi hem profesorumu sasirttim sorma gitsin kendimin bu kdr zeki oldugunu biLmiyordum
Dün sinifimizde bir çocuk benim icin turkce keLime ogrenmis ay cok sekerdi kendisi kolombiaLi, sen guzeLsin dedi. Ilk önce bi afalladim daha sonra ankaralimisin filan diye sormayısa basladi megersem Türkiye hakkinda arastirma yapmis cok hos bisey kendi milletimizin bir baska millet tarafindan animsanmasi ve bilinmesi gurur duydum o anda.
Bu hafta sonra dernegimizin bagisinda yardimci olucam.. Birazdan okula gider; okuldan direk ise giderim. Isyerinden de eve geldigimde hemen mutfaga girmem lazim cunku cumartesi gunune yetistirilmesi gereken bi suru tatlilar var. Umarim bu yil istedigimiz bagisi yapabiliriz, ins diyorum. Dün tum malzemeleri aldim : ) sadece yapmasi kaldi. Neyse gunlugum iste hayatimda gelisenler bunlar simdilik veda etmeliyim sana az kaldi az 2 hafta sonra semester biticek sIk disini. MCx Aplikim..
Alıntı ile Cevapla