Tekil Mesaj gösterimi
  #21  
Alt 17 May 2009, 16:20
AlpikE AlpikE isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Junior Member
 
Kayıt Tarihi: 11 March 2009
Mesajlar: 0
Konular:
Aldığı Beğeni: 0 xx
Beğendiği Mesajlar: 0 xx
Standart Cvp: AlpikE'nin Günlügü ( Aplik )

may 17 , 2009 / 11:01 Pazar

Selam bebisim Aplik. Sabah uyandigimda muthis bir migrane ve nefes daralmasi hafif hafif geçti su anda gayet iyiyim. Dün baya geç yattim ne biliyim bi türlü uyku tutmadi. Kafam karmakarisik son 2 gündür; bedenim bir yerde bulunuyor ama aklim fikrim bam baska yerlerde. Sabaha karsi saat 3 surlarinda uyuya kaldim herhalde en azindan ben öyle hatirliyorum. Hiç bi sey önceki zevki vermiyor bana. Ben mi çok bunaltiyorum yoksa etrafimdaki insanlarmi bunaltici anlam veremiyorum. Son 1 aydir hayatima giren bir çok kisi oldu; yok öyle deil mannak dostça diyorum hemen yanlis anlama sende bi çogu yalan oldu. Gerçi bu benden kaynaklaniyor saglam adimlar atmayi ve yapmam gerektigi halde bir anda hayatima sokmam kendilerinin hak ettiginden cok degeri vermis olmama neden oluyor.

Elçin'in sinavi var bu aralar vede erken cikiyor onsuz kanalin hiç bi tadi olmuyor. Ya da ben tat alamiyorum neyseki simdilik Lord var aksamlari onla yada Reiss ile takiliyoruz : ) Reiss asker olucak günleri sayili onu da kaybedicez. Napalim kalan saglar bizle olsun ins (:

Neyse Günlügüm benim yazicaklarim ve dusunduklerim yaz yaz bitmez; ise gidecegim artik çiksam iyi olur. Seni seviyorum dert ortagim benim biricik sevdigim söyle senden baska kimim var benim : ) ummahhhhhhhhh
Alıntı ile Cevapla