Tekil Mesaj gösterimi
  #25  
Alt 12 June 2009, 05:11
AlpikE AlpikE isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Junior Member
 
Kayıt Tarihi: 11 March 2009
Mesajlar: 0
Konular:
Aldığı Beğeni: 0 xx
Beğendiği Mesajlar: 0 xx
Standart Cvp: AlpikE'nin Günlügü ( Aplik )

Haziran 11, 2009 / Per$embe 23:47

Uzun bir süreden sonra yine buradayim. Biliyorum çok ara verdim ama inanki aklimdaydin; yazmama sebebim sürekli kendimi mesguliyetin içinde bulmam idi.
Nerden basliyacagimi bilmiyorum yazilarima. O kadar çok sey söylemek istiyorum, o kadar çok sey yazmak istiyorum ki ama yapamiyorum. Dur bakiyim bi yerlerden basliyim belki cesaretlenirim. Kim bilir..

I$yerinde hayli sorun vardi son 3 haftadir, bunun stresini bi turlu atamamistim uzerimden. Bir ara herseyi oluruna biraktim; biraktim ki daha da mahfoldu hersey. Batti batti ve tam son asamasindaydi ki kendimde tekrar mucadele etmek icin hirsi gordum. Zirhima büründüm ve tum canim ile en iyi ve zeki kararlari vererek isime dört elle sarildim. Cünkü ben gucendikce ben pes etmeye calistikca yerime bir baskasi gecicekti ama artik olamaz, cunku ben yine tüm silahlarim ile donandim.

Arkadas cevreme gelince alpik inanki anlamiyorum. Bazen diyorum tum camasirlari seriyim icimi döküyüm bazense I Ihh diyorum sessizlik en iyisi. Bu günlerde bende bi degisiklik var sanirim; ya bende var yada etrafimdaki her insanoglunda. Anliyamadim gitti. Elçin ile arkadasligimiz süphesiz ve sorunsuz ilerliyor, ama onada 2 gündür kirginim; neden mi hea soyluyum. Hanfendiyi ariyoruz her defasinda bir sebebden dolayi yanit vermiyor yada mesgule aliyor telefonu bu olay 12345 deil 6 7 kez yasandigi icin biraz triplere bindim. Hakli yada haksiz olabilirim ama herne olursa olsun birbirimizin gonlunu aliriz. Nixie'ye gelirse son 2 haftadir gorusemiyorduk zaten kendisi ile ve de 3 gun once gorustugumuzde bahsettigimiz konu dallanip budaklanip bir sekilde aramizi açti; ne diyiyim herseyin hayirlisi kendisi ile irtibata gecip gururumu cigneyip gidip konusucam
Songül'e gelince arkadasligimiz uzun zaman önce kopmustu kucucuk patlaklar onarilmaz olaylara ve kirginliklara yol açti ve de aciyor. Halbuki biz üç silahsör idik ama hayat bu hayatimiza insanlar girip cikiyor ve de bir sekilde gunun birinde gidiyor; bunu da boyle kabullendik.. ülkem'e gelince ah o kiza ben ne diyim simdi; bir insanoglunun ona kizgin yada kizmis olmasini asla dusunemiyorum. O çiti piti sesi o kadar ho$ki hic bi seye degisilmez onun ile konusmak sohbet etmek. Deep_Love'e gelince istanbul bizi bekliyor diyorum öpuyorum onu burdan
Jenny bu aralar pek yok onsuz radyo cekilmiyor da ne biliyim farkli bi atmosfer yaratiyordu, umarim en yakin surede gorusuruz onunla da. Catlakcocuk ise ortaliklarda yok her ne kadar asabi de olsa ozlenmiyor diyemiyecegim. KokteyL sekeri forum sekeri oldu cikti basimiza çitlenbik sey burada gormekden hosnut oluyorum iyki var. Rüzgar bi ara gitti ve yine geldi ve yine gidebilirmis, eh ne diyelim saglik olsun biz burda olucagiz ins gelince bekliyor da olacagiz. Berdush ah deli berdush ah bu forumun katilimci ve sevilimci insanlarindan birisi kendisini biraz daha yakindan tanimama firsatim oldu ve de pisman degilim onu tanidigimdan ötürü. The' ona gelince onunla da iyi bir arkadaslik kurduk umarim ilelebet surucektir, eski sorunlari bir koseye attik; haftaya finalleri varmis kendisi icin dua edicegim. CeSeT'e gelince hala forumu gelistirmek icin en iyileri icin ugras icinde, eRKut ise server ve oylamalar ile mesgul. LanetLi ile de tanistim o da deli dolu bisey biraz catlak ama benden sayilir idare edicegim onu Al iste Alpik bunlar benim son 1 aydir yaptigim gordugum tanistigim gozlemledigim seylerin kucuk bi kissasi.

8 günüm kaldi buyuk yolculuk icin.. Sevinc ve endise ile beklemekteyim. Hala inanilmaz geliyor bana. Sanki olmucakmis gibi sanki sadece düslüyormusum gibime geliyor. Bu tatil bana cok iyi gelicek hemde cok..
Tatil donusu ise agustosda baslicak derslerim icin hazirlik yaparim bu da bole devam eder alpikcim. Daha bir cok sey yazmak isterim ama hem uykum geldi hemde cok uzun surdu bu deilmi Eee ben ole yaparim iste; yazmam yazmam bi yazdim mi kafani sisiririm. Alpikcim kendine iyi bak gorusuruz farkindamisin alpik kendi kendine konustugunun evet bana iyi geceler kendime iyi bakicagim hoscakalicagim.
Alıntı ile Cevapla