Tekil Mesaj gösterimi
  #1  
Alt 14 June 2009, 11:51
Yorgun Yürek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Yorgun Yürek Yorgun Yürek isimli Üye şimdilik offline konumundadır
♥ GüLerken AğLadığını,MutLu OLanLar BiLmez
 
Kayıt Tarihi: 3 March 2009
Mesajlar: 35,077
Konular:
Aldığı Beğeni: 0 xx
Beğendiği Mesajlar: 0 xx
Talking Erkekler kaç beden kadın sever?

İngiltere'de yapılan bir araştırma kadınların kilo konusunda daha tutucu olduğunu gösteriyor. Araştırmanın sonucuna göre kadınların içinde bulunmak istedikleri beden 36'yken, araştırmaya cevap veren yüzde yirmibeş oranındaki erkek, partneri 3 beden inceldiği takdirde onu terkedeceğini söylüyor. Yüzde 58 oranındaki erkek de sevgilisi ya da karısı 3 beden şişmanladığında onu terkedebilirmiş.

Kadınların yüzde ellisi kız arkadaşlarının dış görünüşünü kıskanırken, ancak yüzde yirmidokuzu aynaya baktığında kendisi mutlu hissediyormuş. Araştırmaya cevap veren yüzde ellialtı oranındaki kadın estetik operasyona evet derken yüzde kırkbiri liposuction'ı olması gereken en elzem ameliyat olarak görüyor.


Kadınların yüzde yirmialtısı en beğendiği kadın olarak televizyon sunucusu, müzisyen, aktris Myleene Klass'ı göstermiş. Oysa erkeklerin beğendiği kadınlar klasmanında Myleene Klass, Kelly Brook'un açıkara ardında kalıyor. Kelly Brook kadınların sıralamasına da girse erkek oylarının neredeyse yarısını almış.
Alıntı ile Cevapla