Tekil Mesaj gösterimi
  #1  
Alt 19 June 2009, 16:04
Yorgun Yürek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Yorgun Yürek Yorgun Yürek isimli Üye şimdilik offline konumundadır
♥ GüLerken AğLadığını,MutLu OLanLar BiLmez
 
Kayıt Tarihi: 3 March 2009
Mesajlar: 35,077
Konular:
Aldığı Beğeni: 0 xx
Beğendiği Mesajlar: 0 xx
Standart Akasya Durağı Dizisi 36.Bölüm Özeti

Nuri baba ile eleni kanım evlenme kararını sonunda alır. Ama askerden dönen mert bu evliliği istemiyor ve karşı oluyor. Sinanın babası hastalanır ve sinan bunun üzerine adanaya yola çıkar. Ancak sinanın bulunduğu araba kaza yapar ölenlerin isimleri arasında sinanın ismide bulunur. İş arkadaşları bu habere çok çok üzülürler.
Osman’ın kızı Dilek bir organizatör bulur. Organizatör Dilek’i gazinoda çıkartacaktır. Safiye bütün mahalleye kızım assolist oldu diye hava atar. Fakat gittikleri gazinoda onları büyük bir sürpriz beklemektedir.
Zeyno, akrabası Hoşendam ile Seyit’i evlendirmek için çalışmalara devam etmektedir. Seyit’i baştan çıkartabilmesi için Hoşendam’a imaj yapan Zeyno acaba bu çabasında başarılı olabilecek midir?
Melahat’ın taksisine binen bir iş adamı iflas ettiği için intihar etmeye kalkışır. Melahat iş adamını intihardan vazgeçirmek için her yolu dener.
Annesi, Ali Kemal’e Cemile adında bir kız bulur. Ali Kemal’in çocukluk arkadaşı olan Cemile çok çirkindir. Ali Kemal, Cemile ile evlenmemek için çareler düşünmeye başlar.
Alıntı ile Cevapla