22 June 2009, 11:20
|
|
|
|
Konular:
|
|
Cevap: İLişme Yalnızlığıma ...
Yine gidiyorsun hiç birsey bırakmadan
Ve ben son kez bakıyorum ardından...
.....
Eger aşk buysa sevgi buysa
istemiyorum...
Bu sehir sensiz yasanmaz oldu...
Dayanamıyorum...
Böylemi olmalıydı... Bizim yıkılmamıza yok olmamıza Ben mi(?) Sebep olmalıydım... Herşeye oldugu gibi bunuda sebep...Binlerce dert içinde ayrılık mı vurmalıydı beni... Sensizlik çok zor sevdigim çok zor ! Dayanmak diye bişey yok... Yoklugun acısı heşeyi siler atarmıs! Ne ümit...Ne umut... En ihtiyacın olanlardan uzak kalırmıssın ya senden çok uzagım,içimdeki acı yoklugun kadar gerçek...
Hani herşeyindim
Bensiz sen yoktun...
Ayrılamazdık yar...
Gül dudaklım,sihir gözlümdün...
Nereye basımı cevirsem acı nereye baksam mutsuzluk... Gitgide tükenen bi sevgi.. Gitgide çogalan yalnızlık... Hayat düşündügüm kadar adil degilmiş!!! Yada ben hayat için hiçbirsey düşünmemişim...
Yok olmaya zaten megil tutmusum... Ve hayat gelmiş beni bulmuş. Acımı açıga cıkarmıs,beni sensiz bırakmış... Yaptıklarım yanında çokmu(?) Sensiz olmak bu kadar zormu...
Yetinmeyi bilir misin ?
Sana verdigi kadarıylan hayatın...
Hoş bilsende bilmesende...
Yara bere içinde bu yollardan gececeksin!!!
.....
Kazanmayı isterdim kaybetmeyi degil ama...
Olmadı yar...
Bir yok oluş,bir kaybolusun daha hikayesi... Bir bitmez dedigimin daha bitisi... Daha ne kadarıylan karısılayacak beni hayat!!!! Daha ne kadar daha yara-bere verecek bana... Daha nekadar nefes alamıcam (!) Sende yenil hayata Sevdigim adam ! Sende yok ol.. Ben binlerce ask yasatırım içimde sana.. Sen yenil-kaç-git... Ben beklerim..
Her saat sesinde...Gitmelerin korkusu
Her günün sonunda birikir yoklugunun tortusu
....
Dilimden düşmüyor kolaysa gelde al
İçimden söküp aşkını...
Çektiysen kahrımı helal et hakkını
Zorlu sevdam hoşçakal (!)
|