Tekil Mesaj gösterimi
  #1  
Alt 1 July 2009, 19:06
kskleee38 kskleee38 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Junior Member
 
Kayıt Tarihi: 1 July 2009
Mesajlar: 3
Konular:
Aldığı Beğeni: 0 xx
Beğendiği Mesajlar: 0 xx
Smile ÖSS'de Başarılı Olmak

Sevgili, Öss adayları her sene binlerce kişinin girdiği öss sınavı aslında planlı çalışıldığı takdirde hiçde o kadar zor değil. Sizde sistematik şekilde çalışmaya devam ettirdiğiniz sürece [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] açıklandığı gün kazanma sevincini yaşayabilirsiniz.

İşte size yardımcı olacak küçük bilgiler…
1- Öncelikle zayıf olduğunuz derslere ciddi bir biçimde yoğunlaşmalısınız sevdiğiniz derslere değil bilmediğiniz konulara çalışmalısınız
2- Danışman ve rehber öğretmenlerinizle öss öncesi ve [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] sırasında durum değerlendirmesini yapınız bu profesyonel yardımlar her zaman sizin faydanıza olacaktır.
3- Tatil günlerinizi sınırlı tutmalısınız en fazla 3-4 gün tatil yapınız aksi halde derslerden soğursunuz ve toparlanmanız zaman alır.
4- Dizi, maç, bilgisayar oyunları, arkadaş toplantıları vs. gibi etkinlikleri sınırlandırmalısınız. Örneğin;haftada 4 maç izliyorsanız bunu 1'e indirmelisiniz yada 3 gün arkadaşlarınızla toplanıyorsanız 1 gün toplanmalısınız geçtiğimiz 6 ay boyunca yeterince vakit harcadığınızı düşünürseniz bu 3 ayda bunları uygulamak gayet mantıklı olmalı sizin için.
5- Okul derslerinizle ilgili problemleri ortadan kaldırıp öss‘ye yoğunlaşmanız gerekmektedir.
6- Öss sınavıyla ilgili değişiklikleri takip etmeli ve yeniliklerden haberdar olmalısınız.
7- Ve son olarak sabırlı olup 3 aylık ders programı yapmalısınız.
Eğer bu önerileri uygularsanız öss sonuçları açıklandığında dilediğiniz üniversiteye girmek için gereken puanı elde etmiş olacaksınız. Umarım öss tercihleri istediğiniz gibi olur.
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]
Alıntı ile Cevapla