Tekil Mesaj gösterimi
  #1  
Alt 10 November 2008, 18:14
eLanuR eLanuR isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Junior Member
 
Kayıt Tarihi: 1 September 2008
Mesajlar: 0
Konular:
Aldığı Beğeni: 0 xx
Beğendiği Mesajlar: 0 xx
Arrow Sıraselviler’de palamutlu zirve

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan öncek gece İstanbul’da ilginç bir yemeğe katıldı. Akademi çevrelerinin ünlü isimleriyle bir araya gelen Başbsakan 4 saatlik yemekten keyifli ayrıldı.

AKP İstanbul Milletvekili Mesude Nursuna Memecan’ın Taksim Sıraselviler’deki evinde verdiği yemeğe Başbakan Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan ile birlikte katıldı. Yemekte Bahçeşehir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Deniz Ülke Arıboğan, Sabancı Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tosun Terzioğlu, Bahçeşehir Üniverisitesi İşletme Fakültesi Eski Dekanı Prof. Dr. Eser Karakaş, Gazeteci Mehmet Altan, Koç Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ali Koç ve Nevbahar Koç da yer aldı.

İsteyen konuklara şarap ikramının da yapıldığı yemekte palamut şiş, salata ve zeytinyağlılardan oluşan mönü sunuldu.

Son derece keyifli saatler geçiren Erdoğan sık sık konuklarla şakalaştı.

DERBY SKORU TAHMİNİ

Gecenin en hararetli sohbeti ise futbol üzerine oldu. Fenerbahçe taraftarı olan Başbakan Erdoğan, dün oynanan Fenerbahçe - Galatasaray futbol karşılaşmasına ilişkin konukların tahminlerini sordu. Yemekte ayrıca, ekonomi ve siyaset de konuşuldu.

Davette hazır bulunan Prof. Karakaş, 4 saat süren yemeğin samimi ve sıcak bir havada geçtiğini belirterek, “Sayın Başbakan Erdoğan’ı son derece keyifliydi. Bütün konuklarla ayrı ayrı ilgilendi ve bazılarıyla da şakalaştı. Yemekte havadan, sudan ve futboldan konuşuldu. Genel anlamda ekonomi ve siyasette gündeme geldi. Yemekte isteyen konuklara şarap da ikram edildi” dedi.

Alıntı ile Cevapla