Tekil Mesaj gösterimi
  #1  
Alt 1 August 2009, 22:53
UstA UstA isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Senior Member
 
Kayıt Tarihi: 1 August 2009
Mesajlar: 184
Konular:
Aldığı Beğeni: 0 xx
Beğendiği Mesajlar: 0 xx
UstA - İCQ üzeri Mesaj gönder UstA - MSN üzeri Mesaj gönder
Standart Profesyonel Antivirüs Uygulaması,Böyle Anlatım Yok*BitDefender 9 Professional Plus*

Antivirüs Taraması
Gerçek zaman dosya taraması dosya sunucusunu performansını etkilemeyerek gerçekleştirilir. BitDefender 9 Professional Plus, dünya çapındaki ev ve ortak internet kullanıcılarının ihtiyaçlarını karşılamak için antivirüs, firewall ve antispam modüllerini içine alan çok amaçlı bir güvenlik paketi uyarlamıştır.

Güncellemeler ve Sürüm Yükseltmeleri
BitDefender kiti yerel ağ içerisinde güncelleme ayarlarınızı yapabileceğiniz yeni bir BitDefender yerel güncelleme sunucusu modülü içerir. Bu mödül sayesinde yönetici bilgisayarlar internete bağlı olmasalar bile bilgisayarlar üzerinde kurulu BitDefender güncellemeleri hakkında endişe etmezler, aynı zamanda bu modül hızlı güncellemelerin ve internet trafiğinin azalmasına olanak sağlar.Bulnar Yerel Ağdan Gerçekleşir.Antivirüs korumasının akıllı güncelleştirmeleri kullanıcı müdehalesi gerektirmez. Live Update ağdan, internet üzerinden direkt olarak yada bir Proxy sunucusu aracılığı ile gerçekleştirebilir.

Detaylı Rapor ve İstatistikler
BitDefender for File Servers ile yönetici konsolu üzerinden görüntülenebilir; günlük, haftalık yada aylık istatistikler organize edebileceğiniz bir raporlama modülüne de sahip olacaksınız. Bu modülü sayesinde; taranmış, dezenfekte edilmiş, silinmiş, virüslü yada süzülmüş mesajların, dosyaların yada nesnelerin numaralarına ilişkin otomatik uyarılar üretebilirsiniz.

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]
Alıntı ile Cevapla