Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi

Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi (https://seversintabi.com/)
-   Akdeniz Bölgesi (https://seversintabi.com/akdeniz-bolgesi/)
-   -   Manavgat - Felicia Village Hotel (https://seversintabi.com/akdeniz-bolgesi/13009-manavgat-felicia-village-hotel.html)

ceyLin 3 December 2008 15:52

Manavgat - Felicia Village Hotel
 


Felicia Village'e geldiğiniz zaman, misafirlerimizin konforu ve rahatı için herşeyin en ince ayrıntısına kadar tasarlandığını göreceksiniz.

Dört mevsim boyunca güneş ışığının eksilmediği bir yörede, daha sağlıklı bir yaşama doğru ilerlemeniz için mavi ve yeşilin olağanüstü uyumu içinde, Felicia Village size rüyalarınızdaki tatili sunuyor.

Doğal güzelliklerin tüm etkisinin bulunduğu Felicia Village, kendinizi yeniden keşfedeceğiniz büyülü atmosferi ile sizi kuşatacaktır.

Sıcak kapalı yüzme havuzu, hamam, sauna, buhar banyosu, şok duş, kese köpük masajı, yüz maskesi, ayak maskesi, sağlığınız ve güzelliğiniz için çeşitli masajlar, sizleri bekliyor.

Ayrıca Fitness Salonu, Aerobik, Step Aerobik, 2 Tenis Kortu (Aydınlatılmış), Okçuluk, Su Sporları, Voleybol, Plaj voleybolu, Basketbol, Gündüz ve akşam eğlenceleri, Anfitiyatro, Canlı müzik, Animasyon aktiviteleri, Disko, Internet Cafe, Atari salonu, TV Salonu, Sinema Salonu, Bilardo Salonu, Masa tenisi, Langırt,Mini kulüp ( 4-12 yaş arası ), çocuk oyun parkı, oyun odası, gözetleme kulesi ve teleskop, Felicia Village'in sunduğu seçenekler arasında...


Otel Tel: +90 242 748 33 55 - +90 242 748 33 66
Ada Mevkii Kızılot Beldesi 07600 Manavgat / ANTALYA


Saat: 23:56

Telif Hakları vBulletin® v3.8.9 Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2