Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi

Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi (https://seversintabi.com/)
-   Anadolu Kulüpleri (https://seversintabi.com/anadolu-kulupleri/)
-   -   Kayserispor'da 7 sakat can sıkıyor (https://seversintabi.com/anadolu-kulupleri/70968-kayserisporda-7-sakat-can-sikiyor.html)

Syst3m 20 August 2009 11:14

Kayserispor'da 7 sakat can sıkıyor
 
Deplasmanda oynayacağı Galatasaray maçının hazırlıklarını sürdüren sarı kırmızılı ekipte, Eren, Furkan, Abdullah, Toledo, Troisi, Hakan ve Merter'in sakatlığı bulunuyor.
Hollanda kampında sakatlanan ve ameliyat edilen Eren'in tedavisi sürüyor. Başarılı defans oyuncusunun, yaklaşık 3,5 ay daha sahalardan uzak kalacağı tahmin ediliyor.
Yine Hollanda kampı sırasında çağrıldığı milli takımda sakatlanan Furkan'ın da sakatlığı devam ediyor. Takımdan ayrı çalışarak düz koşu yapan genç futbolcunun, milli maç arasından sonra takıma katılabileceği kaydedildi.
Bu iki futbolcunun tedavileri sürerken Gaziantepspor maçında sakatlanan Abdullah da takımda moralleri bozdu. Tarak kemiğinde kırık tespit edilen Abdullah'ın 6 hafta forma giyemeyeceği bildirildi.
Yine Gaziantepspor maçında sakatlanan Toledo ve Troisi'nin de tedavileri sürüyor. Ciddi sakatlıkları bulunmayan bu iki futbolcunun Galatasaray maçına yetiştirilmesine çalışılıyor.
Diğer taraftan adalesinde gerilme bulunan Hakan ile karın kasında ağrıları olan Merter'in de hafif sakatlıkları sürüyor


Saat: 19:04

Telif Hakları vBulletin® v3.8.9 Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2